Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cât de mult ne va afecta coronavirus? Tiberiu Marc anunță că vin vremuri GRELE pentru sălăjeni


Președintele Consiliului Județean Sălaj susține că urmează vremuri grele în contextul pandemiei de coronavirus. Fostul lider al PSD Sălaj este de părere că efectele economice și sociale provocate de virus nu se simt încă foarte tare


Președintele Consiliului Județean Sălaj și fostul președinte al PSD Sălaj, Tiberiu Marc, anunță că vin vremuri foarte grele atât pentru sălăjeni cât și pentru toți românii.

În contextul pandemiei de coronavirus, Marc susține că efectele provocate de acest virus se resimt încă puțin în rândul populației.

Adevăratele efecte ale pandemiei abia de acum urmează să fie vizibile.

Preşedintele Consiliului Judeţean susține că pandemia a schimbat multe lucruri care țin de viitor, iar provocările abia de acum vor începe și se vor resimți în viitor.

Marc atrage atenția că atât din punct de vedere economic, cât și social, se vor schimba foarte multe lucruri.

“Pandemia a schimbat multe lucruri care țin de viitor. Mai vedem ce se întâmplă. Vremurile cu provocări majore nu au trecut, abia urmează. În primul rând, se vor simți provocări majore în viața comunității. Efectele economice și apoi cele sociale încă nu se simt foarte tare”, susține președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj