Connect with us

Ştiri din Sălaj

Dosare penale pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere

Șapte dosare penale au întocmi polițiștii din Sălaj în minivacanța de 1 iunie, pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

►Primul dosar a fost întocmit de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier. La data de 29 mai a.c., ora 18.00,  un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Cluj-Zalău a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat.

► Faptă de acest gen a fost constatată de polițiști și la data de 30 mai a.c., ora 16.46. Un tânăr de 24 de ani, din județul Bistrița Năsăud a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1C, prin localitatea Bârsău Mare, cu viteza de 101 km/h, iar permisul de conducere era suspendat.

►În noaptea de 30 spre 31 mai a.c., la ora 1.00, un bărbat de 46 de ani, din județul Bihor, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Giurtelecu Șimleului cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

► La data de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au oprit pentru control, pe Drumul Național 1C, prin localitatea Ileanda, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din județul Maramureș. În urma testării cu alcooltestul a rezultat o valoare pozitivă, respectiv 0,66 mg/l alcool pur, în aerul expirat.

►În noaptea de 31 mai spre 1 iunie a.c., la ora 2.25, polițiștii din cadrul Secţiei 8 Poliție Rurală Sărmăşag au depistat pe Drumul Județean 110 F, în localitatea Chieşd, un bărbat de 60 ani, din comuna Sărmăşag. La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►Câteva ore mai târziu (1 iunie a.c., ora 5.40), polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, au oprit în trafic, pe Drumul Județean 108 G, în localitatea Vârşolţ, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Crasna. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

► Ultimul dosar a fost întocmit în aceeaşi zi (1 iunie a.c.), la ora 16.30, de poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou. Un bărbat de 62 de ani, din comuna Gârbou, conducea autoturismul pe Drumul Comunal 46, prin localitatea Solomon, deşi dreptul de a conducea vehiculul, deşi permisul de conducere era anulat.

În toate cazurile, polițiști au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj