Connect with us

Ştiri din Sălaj

A ajuns la puşcărie pentru că a condus un autoturism neînmatriculat


Un bărbat din comuna Bobota a fost condamnat la închisoare pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat


Cine crede că faptele neconforme cu legea rămân nepedepsite se înşală amarnic. Probabil că aşa a crezut şi un bărbat din comuna Bobota, care a făcut o ilegalitate pe drumurile  judeţului acum aproape trei ani.

La finalul lunii trecute, însă, sălăjeanul nostru s-a trezit la uşă cu poliţiştii. Oamenii legii aveau la mână un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Totul, după ce  – în toamna anului 2017 – inculpatul a condus o maşină neînmatriculată.

Pentru fapta sa, bărbatul din Bobota va sta la răcoare un an şi 8 luni.

“Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag au pus în aplicare la data de 29 mai a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Șimleu Silvaniei, pe numele unui bărbat din comuna Bobota. Cel în cauză este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 8 luni închisoare, pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă comisă în luna octombrie 2017. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat în penitenciar, în vederea executării pedepsei”, a menţionat agent șef de poliţie Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj