Connect with us

FOTBAL

FOTO. Venus Giurtelec se pregăteşte pentru Liga a IV-a

La terenul de fotbal din Giurtelec se fac pregătiri pentru a fi pregătit să găzduiască meciuri de Liga a IV-a


Gruparea condusă de Mircea Chiş se află pe locul secund în Seria Vest şi opteză pentru reluarea campionatului pentru a-şi juca şansa pe teren.

De altfel, în această perioadă s-a lucrat intens la Baza Sportivă din Giurtelec, iar terenul arată superb, pregătit să găzduiască meciuri din cel de-al patrulea eşalon.

Totodată, în perioada următoare urmează ca la teren să fie amplasate şi vestiare, astfel ca terenul din Giurtelecu Şimleului să fie eligibil pentru Liga a IV-a.

Recent, s-a schimbat şi statutul clubului, astfel că echipa a devenit Fotbal Club Venus Giurtelec.

Astfel, Mircea Chiş îşi doreşte reluarea sezonului şi chiar dacă nu se pot desfăşura etapele din retur, propune o altă variantă pentru finalizarea campionatului.

„Lucrăm intens la Baza Sportivă şi acum avem unul dintre cele mai bune terenuri din Sălaj, ne laudă toată lumea. Suntem pe locul 2 şi noi ne dorim să jucăm pentru că vrem să promovăm în Liga a IV-a. Avem susţinere şi din partea autorităţilor locale şi urmează să lucrăm şi la vestiare pentru a putea îndeplini condiţiile de Liga a IV-a. Vor fi de tip container şi deja a început construcţia lor la Braşov.  Nu ştiu dacă ne încadrăm în timp pentru desfăşurarea etapelor rămase din retur şi cred că o variantă bună ar fi un baraj între primele două clasate sau un play-off între primele patru clasate. Depinde şi de dorinţa celorlalte echipe dacă vor sau nu să promoveze”, ne-a declarat Mircea Chiş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL