Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Gest NOBIL la Hanul Drumeţilor din Zalău: mai multe familii nevoiaşe au primit o masă caldă


Zece familii nevoiaşe din Zalău, printre care una ce numără 12 membri, a primit o masă caldă în cadrul unui proiect de susţinere a persoanelor cu posibilităţi financiare reduse, susţinut de Hanul Drumeţilor şi clienţii restaurantului


Reprezentanţii Restaurantului Hanul Drumeţilor din Zalău au oferit sprijin, alături de clienţii cu suflet mare, mai multor familii nevoiaşe. Totul s-a întâmplat în plină pandemie de coronavirus când conducerea restaurantului zălăuan a decis să ofere o pizza caldă celor aflaţi în dificultate, în special copiilor care provin din familii nevoiaşe.

Astfel, în meniul Hanul Drumeţilor s-a introdus o opţiune inedită, prin care clienţii puteau comanda pizza, iar aceasta era livrată familiilor nevoiaşe din oraş. În primele zile de când au introdus această ofertă, peste 30 de pizza au fost livrate la 10 familii, printre care una care număra 12 membri!

Restaurantul Hanul Drumeţilor a primit sprijin şi de la Corina Ţurcaş, reprezentantul Asociaţiei Împreun-i vom face fericiţi. Corina Ţurcaş le mulţumeşte celor de la Han pentru această implicare în acţiuni caritabile, în special Raulei Mureşan, cea care a coordonat întreaga acţiune.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj