Connect with us

FOTBAL

ACS Bănişor-Peceiu vrea îngheţarea campionatului

Liderul din Seria Vest din Liga a V-a nu se gândeşte la reluarea campionatului


În acest sezon, în Seria Vest a fost o luptă în trei pentru promovarea în Liga a IV-a între ACS Bănişor-Peceiu, Venus Giurtelec şi Inter Cizer. Cele trei echipe şi-au manifestat interesul de a promova, însă doar o echipă poate fi pe primul loc.

În momentul întreruperii campionatului, echipa din comuna Bănişor se afla în fotoliul de lider. Gruparea condusă de Medan Cozac şi Cristian Jula îşi doreşte promovarea şi urmează să aibă şi o discuţie cu autorităţile locale pentru a vedea dacă se poate bucura şi de sprijinul lor.

Oricum, cei de la Bănişor-Peceiu nu se gândesc la reluarea campionatului, pentru că nu mai este timpul necesar şi consideră că îngheţarea sezonului este cea mai bună variantă.

„Nu se mai poate relua campionatul. Nu mai este timpul necesar pentru că trebuie să înceapă sezonul următor. Plus că trebuie făcut calendarul, cine promovează, cine rămâne în Liga a V-a şi efectiv nu mai este timpul necesar pentru reluarea campionatului. Cel mai bine ar fi să se îngheţe campionatul cu clasamentele actuale. Am mai vorbit cu alţi delegaţi şi au fost de aceeaşi părere, mai ales că vine perioada concediilor şi lumea mai pleacă prin vacanţă. Noi ne dorim să promovăm în Liga a IV-a şi chiar urmează ca împreună cu Cristi Jula să avem o discuţie cu autorităţile locale să vedem dacă pot să ne susţină. Am putea juca la Tusa pentru că îndeplineşte toate condiţiile de Liga a IV-a”, ne-a spus Medan Cozac.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL