Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO: Primăria Zalău dezinfectează toate unitățile școlare în care vor fi organizate cursuri

În vederea asigurării măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul Coronavirus, la unitățile de învățământ unde sunt programate cursuri pentru pregătire și examene au fost luate următoarele măsuri:

Astăzi a fost demarată acțiunea de dezinfecție, urmând să fie finalizată în cursul zilei de mâine. Sunt cuprinse 15 unități de învățământ la care va fi efectuată dezinfecția sălilor de clasă, holurilor, spațiilor sanitare, sălilor profesorale și spațiilor comune. Alte două noi acțiuni similare vor fi efectuate înainte de Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Tot astăzi au fost distribuite unităților de învățământ și soluțiile dezinfectante.

De asemenea, au fost alocate din bugetul local fonduri în vederea achiziției de aparate pentru termoscanare.

În ceea ce privesc măștile de protecție, acestea sunt asigurate de către Ministerul Educației Naționale, însă, în cazul în care situația o va impune, Primăria Municipiului Zalău poate pune la dispoziția Inspectoratului Școlar Județean un stoc pentru 2-3 zile.

Dezinfecție unități de învățământ

În vederea asigurării măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul Coronavirus, la unitățile de învățământ unde sunt programate cursuri pentru pregătire și examene au fost luate următoarele măsuri:Astăzi a fost demarată acțiunea de dezinfecție, urmând să fie finalizată în cursul zilei de mâine. Sunt cuprinse 15 unități de învățământ la care va fi efectuată dezinfecția sălilor de clasă, holurilor, spațiilor sanitare, sălilor profesorale și spațiilor comune. Alte două noi acțiuni similare vor fi efectuate înainte de Evaluarea Națională și Bacalaureat.Tot astăzi au fost distribuite unităților de învățământ și soluțiile dezinfectante.De asemenea, au fost alocate din bugetul local fonduri în vederea achiziției de aparate pentru termoscanare.În ceea ce privesc măștile de protecție, acestea sunt asigurate de către Ministerul Educației Naționale, însă, în cazul în care situația o va impune, Primăria Municipiului Zalău poate pune la dispoziția Inspectoratului Școlar Județean un stoc pentru 2-3 zile.

Publicată de Primăria Municipiului Zalău pe Joi, 28 mai 2020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj