Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor vrea în Liga a IV-a


Prima clasată din Seria Est a Ligii a V-a susţine ideea de îngheţare a campionatului, dacă acesta nu se va mai putea relua. În ce priveşte stagiunea următoarea, Rapid Zimbor vrea să facă pasul în Liga a IV-a, iar în acest sens, la baza sportivă se lucrează pentu a fi îmbunătăţită


Aflată pe primul loc în Seria Est, gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciuca spune că ar fi de acord cu orice decizie vor lua cei de la AJF Sălaj.

„Rapidiştii” îşi doresc să revină pe teren, însă, dacă acest lucru nu va fi posibil, sunt de acord şi cu îngheţarea campionatului. Totodată, la Zimbor s-a lucrat mult în ultima perioadă şi la Baza Sportivă din comună, iar terenul de fotbal a fost îngrădit şi a fost amplasată şi o tribună de aproape 200 de locuri. În scurt timp, Baza Sportivă va fi dotată şi cu vestiare, astfel că echipa va îndeplini condiţiile impuse pentru a putea participa din sezonul viitor în Liga a IV-a.

Cert este că dorinţa de promovare a rămas aceeaşi la Zimbor, iar conducerea şi jucătorii Rapidului aşteaptă acum o decizie oficială din partea AJF Sălaj.

„Noi acceptăm orice variantă. Dacă se optează pentru îngheţarea campionatului, nouă ne convine pentru că suntem pe primul loc. Sigur, vrem să câştigăm pe teren locul 1  pentru că dorim să promovăm în Liga a IV-a şi o să avem şi condiţiile necesare. Oricum, noi acceptăm orice variantă. E absurd să spun acum că nu ne dorim îngheţarea campionatului, însă, parcă ar fi mai frumos să se joace până la capăt dacă se poate, dar este destul de greu”, ne-a spus Gabriel Mureşan.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL