Connect with us

FOTBAL

Propunerea unui conducător din Liga a IV-a care ar scandaliza tabăra de la Rapid Jibou: “Sportul Şimleu ar putea fi desemnată campioană. Are cea mai bună echipă”


Ioan Barou, conducătorul de la Olimpic Bocşa este de părere că acest campionat trebuie îngheţat, iar în cazul în care nu se mai poate disputa un play-off între primele clasate, atunci Sportul Şimleu să fie desemnată campioană şi să meargă la baraj. Fostul vicepreşedinte de la AJF Sălaj argumentează acest lucru prin faptul că gruparea de sub Măgură are cel mai bun lot, iar după părerea sa nu are concurenţă


În timp ce unele echipe din Liga a IV-a îşi mai doresc să revină pe teren în acest sezon, altele sunt de părere că acest campionat trebuie îngheţat. La această variantă ar apela şi Ioan Barou – conducătorul de la Olimpic Bocşa.

Însă, pare greu de luat o decizie, în ce priveşte desemnarea campioanei, mai ales că Sportul Şimleu şi Rapid Jibou sunt la egalitate de puncte.

Fostul vicepreşedinte al AJF Sălaj vine însă cu o propunere, una care ar scandaliza tabăra celor de la Rapid Jibou. Ioan Barou spune că în cazul în care nu se mai poate disputa un play-off între primele clasate, atunci Sportul Şimleu să fie desemnată campioană şi să meargă la baraj. Fostul vicepreşedinte de la AJF Sălaj argumentează acest lucru prin faptul că gruparea de sub Măgură are cel mai bun lot, iar după părerea sa nu are concurenţă.

„Pentru jucători ar fi bine să joace, dar pentru public şi pentru restul este greu. Siguranţa cetăţeanului este pe primul loc. Problema este că nu poţi opri lumea să vină la teren, iar meciurile fără public nu au niciun farmec. Consider că cel mai bine ar fi ca sezonul să fie îngheţat sau primele 5 clasate să dispute play-off, nu vă rostul unui play-out. Sportul Şimleu ar putea fi desemnată campioană pentru că are o echipă bună şi omogenă. Campionatul era aproape terminat şi cred că Şimleul nu are concurenţă, nu zic că Jiboul nu are echipă bună, dar cei de la Şimleu au cea mai bună echipă din Liga a IV-a. Nu se ştie ce surprize vor fi în caz în care se va relua campionatul, dar părerea mea este că Sportul Şimleu merită locul 1”, ne-a declarat Ioan Barou.

La o astfel de variantă pe care a expus-o Ioan Barou a apelat AJF Bihor, care a îngheţat Liga a IV-a, iar CAO Oradea va fi echipa ce va merge la baraj. În judeţul vecin a fost mult mai simplu de luat o astfel de decizie, având în vedere că gruparea din Oradea domina autoritar campionatul şi avea maxim de puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL