Connect with us

BOX

Campionatul Naţional de Box U 22 de la Zalău a fost amânat!

Municipiul Zalău urma să găzduiască competiţia în perioada 25 – 30 mai, dar aceasta a fost amânată urmând să se desfăşoare la o altă dată stabilită ulterior


Deşi din 15 mai, România a ieşit din starea de urgenţă şi a intrat în starea de alertă ceea ce a presupus şi relaxarea unor măsuri, asta nu a coincis şi cu reluarea antrenamentelor şi competiţiilor de box.

Astfel, în această perioadă ar fi trebuit să aibă loc o premieră pentru municipiul Zalău, şi anume organizarea Campionatului Naţional U 22.

Din păcate, având în vedere pandemia de coronavirus, această competiţia nu va mai avea loc în perioada 25 – 30 mai cum era stabilit iniţial, ci se va desfăşura la o dată stabilită ulterior. Deocamdată nu se ştie nimic despre acest aspect, iar Silviu Mureşan – vicepreşedinte FRBox ne-a informat că nu a avut loc nici şedinţa Biroului Federal. Oricum, important este faptul că această competiţie va avea loc şi nu a fost anulată.

„Toate competiţiile de box au fost amânate până la noi prevederi la nivel naţional. Nu ştim pentru ce data a fost amânat, deoarece nici măcar şedinţă de Birou Federal nu s-a putut face, având în vedere aceste măsuri. Sperăm să le reluăm şi încă este posibil să avem Campionatul Naţional U 22 la Zalău”.

Silviu Mureşan – vicepreşedinte FRBox

Organizarea unei astfel de competiţii de asemenea anvergură reprezintă o premieră pentru Zalău şi totodată o onoare. Sperăm ca până la urmă să revenim la vremuri mai bune pentru ca desfăşurarea Campionatului Naţional U 22 să poată fi posibilă.

Pentru acest campionat, CSM Zalău îşi pune mari speranţe în Paul Magdaş, tânărul pugilist care a ajuns la lotul naţional al României şi care a fost pe locul 2 în topul celor mai buni sportivi ai judeţului Sălaj la finalul anului 2019 în clasamentul probelor olimpice.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX