Connect with us

FOTBAL

Play-off-ul, varianta ideală pentru Barcău Nuşfalău

La un asemenea scenariu s-a gândit şi noul antrenor de la CS Barcău Nuşfalău, experimentatul Călin Pop


Şi gruparea de pe valea Barcăului îşi doreşte să revină pe teren şi jucătorii sunt nerăbdători să-şi demonstreze valoarea.

Însă, Călin Pop crede că e greu de crezut că acest lucru va fi posibil şi consideră că un play-off între primele patru clasate ar fi o variantă plauzibilă.

În cazul în care nici această decizie nu va fi posibilă, atunci un baraj tur-retur între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou pare cea mai corectă decizie în opinia acestuia.

„Cea mai bună variantă ar fi să se mai joace. Dacă nu se mai pot disputa etapele rămase din retur, măcar primele patru clasate să se dueleze între ele sau, în cel mai rău caz, primele două clasate să joace tur-retur sau un singur meci pe teren neutru. Depinde când va fi permisă reluarea campionatului, dar oricum opt etape nu se vor mai putea disputa, pentru că ar fi nevoie şi de intermediare şi la nivelul acesta e foarte greu. Cel mai bine ar fi să joace un play-off primele patru clasate. Echipele ar putea să joace câte un singur meci pe teren neutru şi atunci într-o lună ar fi gata campionatul. Însă, cred că până la urmă se vor mai juca doar două meciuri, Jiboul cu Şimleul, deşi ar fi bine să aibă cât mai multe jocuri pentru baraj. Cu un singur meci oficial care s-a disputat anul acesta, este greu la barajul în Liga III”, spune Călin Pop.

Mai multe detalii, dar şi ce au zis celelalte echipe din Liga a IV-a în legătură cu reluarea sau îngheţarea campionatului, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL