Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău vrea să se joace tot returul

Echipa din comuna Bălan şi-ar dori ca sezonul să fie reluat, însă va accepta orice decizie va lua AJF Sălaj


Chiar dacă toată lumea vorbeşte despre o luptă în doi pentru titlul judeţean, Dumbrava Gîlgău încă mai păstrează şanse, în cazul în care campionatul se va relua, având un meci mai puţin disputat decât primele două clasate.

Echipa antrenată de Florin Morar aşteaptă cu nerăbdare să revină pe teren.

Cei de la Dumbrava consideră că cea mai corectă decizie ar fi reluarea campionatului cu desfăşurarea etapelor rămase din retur, însă vor fi de acord cu orice altă decizie va lua AJF Sălaj în această privinţă.

 „Noi ne dorim să jucăm şi cel mai corect ar fi să se termine returul. Dacă nu, noi suntem dispuşi să acceptăm orice variantă pe care o propune AJF Sălaj, dar noi ne dorim să jucăm. Dacă cei de la AJF consideră că ar fi mai bun un play-off între primele patru clasate sau primele şase clasate, Dumbrava Gîlgău acceptă. Nu ne dorim îngheţarea campionatului, dar ne supunem hotărârilor care se vor lua în acest sens. Totodată, este foarte greu ca echipele să respecte condiţiile impuse pentru reluarea competiţiilor”, spune Florin Morar.

Mai multe detalii, dar şi ce au zis celelalte echipe din Liga a IV-a în legătură cu reluarea sau îngheţarea campionatului, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL