Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou îşi doreşte disputarea etapelor rămase din retur

Jibouanii consideră că aceasta este cea mai corectă variantă pentru reluarea campionatului


Nici cei de la Rapid Jibou nu se gândesc la varianta îngheţării campionatului şi consideră că cel mai bine ar fi să se dispute toate etapele rămase din retur sau, dacă nu este posibil acest lucru, să dispute un baraj tur – retur, asemănător cu cel de la Liga a III-a, pentru stabilirea echipei campioane a judeţului Sălaj.

Totuşi, jibouanii ar prefera să se dispute restul etapelor din retur mai ales că programul le este unul favorabil, având meciuri cu adversari ceva mai accesibili, în timp ce Sportul Şimleu ar fi nevoită să se dueleze cu primele clasate.

 „Cel mai corect ar fi să se joace etapele rămase din acest retur. Noi am vrea să continue campionatul, plus că pentru noi ar fi un avantaj şi faptul că avem un program mai uşor. Cred că se pot disputa cele opt etape şi pe urmă să vedem cine este echipa mai bună. Consider că nu ar fi cea mai corectă variantă disputarea unui meci între noi şi Sportul Şimleu, plus de asta, că Şimleul ar avea de disputat meciuri cu primele clasate, în timp ce noi am scăpat de meciurile grele. Dacă totuşi vom mai juca doar noi cu Şimleul, atunci cea mai bună variantă ar fi un fel de baraj, tur – retur. Noi ne dorim să jucăm şi suntem dispuşi la orice decizia va lua AJF Sălaj. Ar fi bună o consultare cu echipele şi pe urmă să se ia o decizie finală şi corectă. Cel mai important e să trecem sănătoşi pentru perioada asta grea. Conducerea rămâne alături de noi, nu şi-a pierdut încrederea şi suntem optimişti şi aşteptăm cu nerăbdare să reînceapă campionatul”, ne-a declarat Emil Ionaş – antrenorul de la Rapid Jibou.

Mai multe detalii, dar şi ce au zis celelalte echipe din Liga a IV-a în legătură cu reluarea sau îngheţarea campionatului, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL