Connect with us

DIVIZIA A1

Federaţia Română de Volei încă nu şi-a recuperat banii de la Volei Municipal Zalău

Datoriile pe care fosta campioană le mai are sunt de aproape 10.000 de euro, dar forul ce conduce voleiul românesc urmează să ia şi alte măsuri împotrivancelor de la Volei Municipal. ”Dacă nu vom recupera datoriile ne vom duce în instanţă”, spune preşedintele Gheorghe Vişan


Problemele financiare de la Volei Municipal Zalău nasc o poveste fără sfârşit. Chiar dacă Primăria s-a achitat de sarcini şi a virat banii în baza contractului de finanţare, ba mai mult, a dat şi o suplimentare a bugetului cu 450.000 de lei în martie, clubul condus de Vasile Coţa a continuat să aibă derapaje!

Jucătorii au rămas cu restanţe financiare, la fel şi unii furnizori, însă datorii mai sunt şi la Federaţia Română de Volei.

Doar în ultimii doi ani, sub conducerea lui Vasile Coţa, Volei Municipal Zalău a acumulat datorii de peste 90.000 de lei la Federaţie. După mai multe somaţii,  din această sumă s-au plătit 45.000 de lei, însă gruparea de sub Meseş mai are de achitat 47.300 lei.

Ca urmare a acestor datorii, în luna aprilie, Consiliul Director a decis suspendarea celor de la Volei Municipal Zalău, însă Federaţia încă tot nu şi-a recuperate banii. În cadrul Adunării Generale se vor lua şi alte sancţiuni împotriva fostei campioane, însă Federaţia este decisă să meargă în instanţă pentru a-şi recupera banii.

“Deocamdată, Volei Municipal Zalău nu a reacţionat în niciun fel. Acele datorii încă nu s-au achitat şi vom vedea ce se va decide la Adunarea Generală.Dacă nu vom recupera datoriile, ne vom duce în istanţă. Suntem obligaţi prin statut să facem de aşa natură încât să recuperăm banii Federaţiei”, ne-a declarat Gheorghe Vişan, preşedintele FRV.

Potrivit preşedintelui, datoriile pe care le are Volei Municipal Zalău nu sunt din taxe percepute, ci din banii Federaţiei plătiţi pentru clubul zălăuan la Confederaţie, pentru licenţele de participare în cupele europene.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1