Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-a stins din viaţă Alex Moisi, tânărul din Şimleu pentru care s-au organizat mai multe acţiuni caritabile


Diagnosticat cu leucemie, tânărul din Şimleu Silvaniei s-a luptat cu boala mai bine de un an şi jumătate, dar din păcate a pierdut această luptă azi noapte şi a decedat la doar 23 de ani


Pentru Alex Moisi destinul a fost unul crunt. Astfel, la doar 22 de ani, tânărul din Şimleu Silvaniei a fost diagnosticat cu  “leucemie acută limfoblastică cu celule B”, iar pentru el au urmat mai multe cure de chimioterapie.

Din păcate, în toamna anului trecut, boala a reapărut, sub o formă mai agresivă, iar tânărul a avut nevoie de un tratament de specialitate în străinătate. Costurile erau însemnată, dar oamenii cu suflet mare au contribuit, iar pentru Alex Moisi s-au organizat mai multe acţiuni caritabile.

Cu ajutor din partea multor oameni cu suflet mare, în această primăvară, şimleuanul a putut pleca la un tratament, la o clinică din Germania. Din păcate, organismul său a slăbit foarte mult în ultimele săptămâni, astfel că tânărul s-a stins azi noapte, la doar 23 de ani.

”Zilele trecute pregătea un mesaj pentru a mulțumi pentru tot ajutorul și urările primite de ziua lui… începea cu “Bună seara, oameni frumoși!” și se scuza că nu a reușit să răspundă tuturor… dar datorită situației, nu a mai apucat să-l posteze…Cu speranță și zâmbet până la final, după lungi suferințe cauzate de boală, sistem, nepăsare și după trecerea prin experiențe pe care nu oricine le suportă, anunț că azi-noapte Alex a plecat spre o lume mai bună, cu liniște și pace…Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică!”, a fost mesajul postat de sora sa pe reţelele de socializare.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj