Connect with us

FOTBAL

Ultimă oră: SCM Zalău rămâne în şomaj tehnic. Jucătorii şi staff-ul vor beneficia în continuare de sprijinul statului


Chiar dacă starea de urgenţă s-a încheiat, activitatea la SCM Zalău rămâne suspendată, astfel că în continuare jucătorii echipei de fotbal şi staff-ul vor beneficia cel puţin până la 1 iunie de la sprijinul financiar de la stat


Pe perioada stării de urgenţă, activitatea la SCM Zalău a fost suspendată, iar jucătorii şi staff-ul au fost în şomaj tehnic, astfel că timp de două luni au beneficiat de o indemnizaţie de 75% din drepturile în bani aferente activităţii sportive.

Ministrul Muncii a anunţat că şomajul tehnic se mai prelungeşte până pe data de 1 iunie în aceleaşi condiţii pentru toţi cei care au fost afectaţi de pandemie, iar după această dată se va prelungi doar pentru câteva domenii.

Cum Liga a III-a de fotbal a fost îngheţată, activitatea secţiei de fotbal de la SCM Zalău a rămas suspendată, iar potrivit directorului executiv – Marcel Doru Ţârle – clubul zălăuan a optat în continuare pentru acest ajutor pus la dispoziţie de stat.

Astfel, conducerea de la SCM Zalău urmează să transmită către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) documentele necesare pentru obținerea fondurilor/sprijinului financiar de la stat şi după data de 15 mai.

Având în vedere că echipele din Liga a III-a rămân în continuare afectate de criza COVID – 19, iar campionatul nu se va mai relua, s-ar putea ca acestea să mai poată beneficia de un anumit ajutor de la stat şi după data de 1 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL