Connect with us

Ştiri din Sălaj

Așteptarea a luat sfârșit. Zalău Value Centre se redeschide!


Cel mai mare centru comerical din județul Sălaj a dat asigurări că va îndeplini toate măsurile de igienizare și acum se pregătește să își redeschidă porțile, dar nu la toate magazinele 


Zalău Value Center, cel mai mare mall din municipiu, se deschidea cu mare fast, pe data de 6 noiembrie 2019. Mii de sălăjeni au fost entuziasmați atunci de noul centru comercial. A fost show mare atunci, când Andra și Pepe au încântat publicul prezent la super concertul ce a avut loc în parcarea mall-ului.

Încă din primele zile, magazinele din Zalău Value Center au fost asaltate de zeci de mii de sălăjeni. Afluența de clienți a fost diminuată de pandemia de coronavirus. Mai apoi, în starea de urgență, centrul comerical a fost obligat să își oprească activitatea, cu mici excepții.

Așteptarea a luat sfârșit, deoarece, odată cu încheierea stării de urgență, mall-ul din municipiu își va redeschide porțile.

Din păcate, nu toate magazinele vor putea fi deschise, deoarece există încă unele restricții instituite de Guvern.

Cert este faptul că magazinele cu intrare din exterior se pregătesc deja să îi încânte pe clienți cu produse de calitate și cu prețuri promoționale. Pe lista magazinelor deschise se vor afla Flanco, Hervis Sport, Deichmann, Pepco, C&A, Takko Fashion, Altex, JYSK, New Yorker, Compas, Arman Sport, Noriel și CCC.

A fost dat publicității și programul de funcționare.

Pe pagina oficială a centrului comerical a fost postat și un anunț adresat clienților.

 


Din 15 mai, la #ZalauValueCentre💙, magazinele cu intrare din exterior te așteaptă la shopping!

Totodată, te asigurăm că se vor îndeplini toate măsurile de igienizare recomandate de către autorități!

Programul magazinelor: zilnic, între 09:00 și 21:00!

Conducerea Zalău Value Center


Centrul comercial din Zalău este construit pe terenul fostei fabrici Armătura Zalău, foarte aproape de Multicom, pe o suprafaţă de 5.4 hectare.

Centrul comercial are o mega parcare la suprafaţă cu 850 de locuri, din care 34 de locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi.

 

Lista completă a magazinelor din noul mall – Zalău Value Center

Pe cei 19.000 mp ai centrului din Bd. Mihai Viteazul îşi vor desfăşura activitatea hipermarketul Carrefour, magazinele Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Digi, Klarmann, Telekom, Vodafone, Animax, Boutique 17, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Hervis, DM Drogerie Markt, Compas, Cador, Sofiaman, Rankine.

De asemenea, în centrul Zalau Value Centre vor funcţiona şi o agenţie Banca Transilvania, farmacii Help Net şi SensiBlu, o unitate Fornetti, magazin InMedio şi o serie de retaileri locali, precum Francesca Fashion, Zazur Crist, Farmavet, un centru de schimb valutar, o curăţătorie chimică, un plafar şi un beauty salon.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj