Connect with us

FOTBAL

Dinamo încă nu confirmă nimic despre transferul şimleuanului Alex Cherecheş. Florin Prunea: “Încă nu mi-a spus nimic antrenorul despre aşa ceva”

“Alb-roşii” nu face public niciun interes pentru fotbalistul Alex Cherecheş


Deocamdată  Dinamo nu face public niciun interes pentru fotbalistul Alexandru Cherecheş, mai ales că acum urmează o perioadă plină de meciuri, în condiţiile în care Liga 1 se va relua la început de iunie, iar sezonul se va prelungi până spre finalul lunii iulie.

Înainte să ajungă la ASU Poli Timişoara, Alexandru Cherecheş a mai jucat în Liga a III-a la Naţional Sebiş, Performanţa Ighiu, ACS Poli Timişoara II şi Milenium Giarmata. În Sălaj, Alexandru Cherecheş a jucat la nivel de juniori pentru Viitorul Zalău şi CS Barcău Nuşfalău.

“Nu ştim nimic despre vreo intenţie de transfer. Încă nu mi-a spus nimic antrenorul despre aşa ceva. Dacă este prieten cu Sorescu, nu ştiu dacă i-a recomandat să vină la Dinamo. Deian este foarte supărat şi de abia aşteaptă să plece de la Dinamo”, a declarat Florin Prunea, managerul de la Dinamo, pentru ziarul Sportul Sălăjean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL