Connect with us

HANDBAL

Tadici are deja soluţii pentru înlocuirea golgheterului Dana Abed-Kader


Chiar dacă la final de sezon se va despărţi de “tunul de foc”, HC Zalău caută variante de înlocuire optime. “Avem minim trei soluţii. Nu ne facem probleme”, spune managerul clubului


La fel ca şi în vara trecută, HC Zalău se va despărţi în vară de câteva jucătoare importante. Dacă anul trecut Zalăul s-a despărţit de 5 handbaliste, de data aceasta doar două vor părăsi gruparea de la poalele Meseşului.

Astfel, extrema Cristiana Nica şi pivotul Dana Abed-Kader vor pleca de la HC Zalău. Practic, HC Zalău îşi va pierde cea mai veche componenată a echipei (Cristiana Nica, care evolua la Zalău din anul 2016), dar şi golghetera la zi – internaţionala Dana Abed-Kader. Gheorghe Tadici nu îşi face însă mari probleme, deoarece va veni rândul celorlalte tinere din lot să aibă şansa să evolueze mai mult.

Antrenorul a găsit deja câteva soluţii pentru a înlocui – în special – plecarea pivotului Dana Abed-Kader, iar toate soluţiile provin din ograda proprie!

În aceste condiţii, HC Zalău va mai face cel puţin un transfer pentru noul sezon, iar conducerea se gândeşte să aducă o jucătoare care să poată evolua pe partea dreaptă.

“Avem minim 3 soluţii plecarea înlocuirea Danei Abed-Kader. Acolo poate să joace Mihart, Severin, Pricop, chiar şi Tecar în centru, iar Berbece în inter dreapta. Şi Lazea poate juca în centru, deci nu ne facem probleme. Nu va mai pleca nicio jucătoare în această vară şi mă gândesc să facem doar un singur transfer. Probabil, vom aduce o jucătoare care să poată evolua pe partea dreaptă. Pe stânga avem destule soluţii, pe Şerban, Mihart şi Nichitean”, susţine Gheorghe Tadici.

Dana Abed-Kader joacă la HC Zalău de la începutul anului 2017. Handbalista de 23 de ani este golghetera echipei din acest campionat, cu 91 de goluri marcate. Tot în ultimul an ea a fost convocată la Naţionala şi era în lotul cu care România se pregătea să participe la turneul preolimpic.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL