Connect with us

FOTBAL

Directorul sportiv de la CS Barcău Nuşfalău s-a şcolit în cadrul unui program iniţiat de FRF!


Robert Goie a luat parte la ediţia din acest an a programului Youth Council, dedicat tinerilor dornici să se implice activ în dezvoltarea comunităţii sportive din România. În cadrul programului ce a avut loc online s-au prezentat mai multe teme, iar printre cei care le-au vorbit participanţilor s-au numărat Adrian Mutu, Lucian Sânmărtean şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu


Fotbalul este oprit în România, ca şi în toate ţările, astfel că multe activităţi ce ţin de domeniul fotbalistic s-au mutat în mediul online, de la şedinţe, la videoconferinţe până la cursuri şi programe iniţiate de FRF.

Recent, Federaţia Română de Fotbal a organizat ediţia din acest an a programului Youth Council, un program dedicat tinerilor dornici să se implice activ în dezvoltarea comunităţii sportive din România. Întreg progamul s-a derulat online şi au participat 120 de tineri, între ei aflându-se şi Robert Goie – directorul sportiv de la CS Barcău Nuşfalău.

Pe durata a patru zile au avut loc 18 seminarii în care s-au abordat mai multe teme, precum obiectivele şi indicatorii de performanţă în cadrul organizaţiilor sportive, planificarea evenimentelor, crearea brandurilor în sport, importanţa programelor de voluntariat şi strategii de comunicare.

Printre speakerii acestor cursuri s-au numărat Răzvan Burleanu – preşedintele FRF, Adrian Mutu. Lucian Sânmărtean, Vlad Munteanu sau Adrian Stângaciu.

La finalul cursului, Robert Goie a primit un certificat de participare şi spune că în cele patru zile a învăţat lucruri utile pe care vrea să le pună în practică în proiectele sale sportive.


“Din fericire pentru mine, am profitat de faptul că acest curs a fost unul 100 % online, astfel că am putut lua parte la webinarii organizate de persoane precum Răzvan Burleanu, Adrian Stângaciu, Adrian Mutu, Lucian Sînmărtean sau Vlad Munteanu. Este foarte plăcut şi onorabil să ai şansa să înveţi de la profesionişti desăvârşiti. Îmi doresc, şi sper mult să pot pune în practică imediat la Nuşfalău câteva din ideile cu care am rămas în urma acestui curs. La finalizarea cursurilor, am fost împărţiţi în 6 grupe, fiecare primind câte o tema de proiect pe care trebuie să o gândim. Cel mai interesant va fi declarat câştigător şi va fi pus în aplicare imediat de către FRF, prin noi, fiind o şansă imensă de a putea lucra sau colabora cu persoane din Federaţie”.

 Robert Goie


Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL