Connect with us

HANDBAL

Paula Teodorescu revine cu braţele deschise la HC Zalău: ”Mă voi întoarce acasă. Am fost mereu cu sufletul alături de echipă”

Ajunsă la 36 de ani, “portăriţa” mai are multe de spus în handbalul de performanţă, deşi ea va reveni între buturi după o pauză de un an. Handbalista speră ca din sezonul viitor să ajute echipa, la fel cum s-a întâmplat în perioada 2016 – 2019, când a fost una dintre piesele de rezistenţă din lot


Campionatul de handbal feminin este în continuare întrerupt, dar acest lucru ne le împiedică pe echipe să îşi facă planuri pentru sezonul următor.

Multe dintre grupări au anunţat transferuri în speranţa că pentru stagiunea următoare îşi vor putea forma echipe mai puternice.

Şi la HC Zalău au fost anunţate două plecări, Dana Abed-Kader la Rapid şi Cristiana Nica la SCMU Craiova, dar formaţia zălăuană a bifat şi primul transfer pentru sezonul 2019 – 2020.

Este vorba despre o revenire la HC Zalău a ”portăriţei” Paula Teodorescu, care va reveni în circuit după ce a devenit mămică, iar în ultimul an a făcut pauză de la activitatea sportivă.

Managerul Gheorghe Tadici şi ”portăriţa” Paula Teodorescu au căzut de comun acord pentru un contract, iar din vară, Paula va fi prezentă la pregătiri cu echipa. Chiar dacă a ajuns la 36 de ani, ”portăriţa” îşi propune să aibă acelaşi randament bun la echipa la care a mai evoluat cu succes în perioada 2016 – 2019.

”Mă voi întoarce acasă, practic a doua casă. Chiar dacă am avut această întrerupere sportivă am fost cu sufletul alături de echipă, trăind cu emoţie fiecare meci şi bucurându-mă de fiecare victorie. Îmi doresc ca prin revenirea mea să ajut echipa şi să nu ştirbesc încrederea pe care mi-a acordat-o domnul profesor”, a declarat Paula Teodorescu pentru Sportul Sălăjean.

”Portăriţa” a ţinut să-i mulţumească antrenorului Gheorghe Tadici pentru încrederea acordată şi pentru şansa oferită de a mai apăra în Liga Naţională. În perioada 2016 – 2019 când a mai jucat la Zalău, Paula Teodorescu a obţinut medalia de bronz în Liga Naţională, în sezonul 2016 – 2017.

”Portăriţa” a avut o contribuţie importantă şi la parcursul bun din Cupa EHF, în sezonul 2017 – 2018, când HC Zalău a ajuns până în sferturile de finală.

În 2018, Paula Teodorescu a făcut pasul şi la Naţionala României pentru care a debutat într-un meci cu Portugalia, din preliminariile Campionatului European.

După ce îşi va încheia cariera, Paula Teodorescu ar urma să rămână la Zalău şi să se ocupe de pregătirea portarilor. “I-am propus să fie antrenor cu portarii după ce se va lăsa de handbal. Lângă  Paula Teodorescu, ceilalţi portari din lotul nostru vor avea posibilităţi să progreseze”, spunea Tadici.

”Îi mulţumesc domnului Tadici pentru tot ajutorul şi susţinerea. Dânsului i se datorează revenirea mea, pentru că a avut încredere în calităţile mele de sportiv şi mi-a oferit şansa de a mai juca”

Paula Teodorescu

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL