Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alex Cherecheş ar putea fi din nou coleg cu prietenul său Deian Sorescu

Dacă va ajunge la Dinamo, Alexandru Cherecheş va putea evolua din nou într-o echipă cu prietenul său Deian Sorescu


Cei doi au mai fost colegi la ACS Poli Timişoara, dar şi la ASU Poli Timişoara, de unde Sorescu s-a transferat la Dinamo, în urmă cu doi ani.

”Sunt bucuros să aud că un club important din România precum Dinamo s-a interesat de mine. Acest lucru îmi dă mai multă încredere şi mă face să muncesc şi mai mult. În mare parte sunt mulţumit de ce am reuşit până acum, dar bineînţeles că este loc şi de mai bine. Nu ştiu de unde s-a interesat Dinamo de mine. Probabil am intrat în atenţia lor datorită evoluţiilor bune pe care le-am avut, dar nu m-aş fi supărat dacă Deian Sorescu ar fi pus o vorbă bună”, a spus Alexandru Cherecheş.

Dorit şi de alte echipe. ”Important pentru mine este să fac pasul în Liga 1”

Alexandru Cherecheş îşi termină contractul cu Poli Timişoara peste o lună şi poate pleca liber la orice grupare. Din câte se pare, de serviciile sale sau intereasat şi alte echipe din Liga 1, iar potrivit unor informaţii apărute în Gazeta Sporturilor, Astra şi Sepsi şi-l doresc pe jucătorul din Şimleu Silvaniei.

”Sunt discuţii şi cu alte echipe. Eu mai am contract o lună de zile cu ASU Poli Timişoara, iar apoi voi hotărâ împreună cu impresarul meu unde voi continua pe viitor. Sunt deschis oricărei provocări, iar important pentru mine este să fac pasul în Liga 1”, ne-a declarat Alexandru Cherecheş, care îi iarnă a fost dorit şi la SCM Zalău. ”La momentul respectiv eram sub contract cu cei de la Poli şi nu mă gândeam la Liga a III-a”, a mai spus jucătorul.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL