Connect with us

FOTBAL

Nici în Sălaj nu se mai joacă niciun meci la copii şi juniori

După decizia Federaţiei Române de Fotbal de a încheia campionatele de juniori, a avut loc Comitetul de Urgenţă al AJF Sălaj, care a decis să anuleze toate jocurile rămase de disputat din acest sezon la copii şi juniori


Astfel, nu se va mai relua nicio competiţie, având în vedere că nicio întrecere nu va mai avea finalitate la nivel naţional, după  îngheţarea sezonului de către FRF.

În Sălaj, în această primăvară urmau să aibă loc ultimele jocuri de la Cupa Satelor, dar şi meciurile din retur la junior C, D şi E. La aceste grupe de juniori nu s-a disputat niciun joc în 2020, deoarece returul era programat să înceapă după data de 20 martie.

Silvania Cehu Silvaniei era pe primul loc la juniori C în momentul îngheţării campionatului, iar la juniori D, prima poziţie a fost ocupată de Atletic Zalău.Competiţia de juniori E era dominată autoritar de Viitorul Zalău, care se afla pe primul loc cu maxim de puncte, iar pe locul 2 se afla echipa secundă a celor de la Viitorul.

Două formaţii din Sălaj evoluau în competiţii organizate de FRF

Atletic Zalău şi Sportul Şimleu erau angrenate direct în competiţiile de juniori organizate de FRF. Astfel, Atletic avea grupe în Campionatul Naţional U 19 şi U 17 de juniori republicani, iar Sportul Şimleu participa în Liga Elitelor U 15.

Ambele grupări nu au apucat să joace niciun meci în această primăvară, deoarece competiţiile au fost suspendate chiar înainte de reluarea returului.

 “Ca urmare a hotărârii FRF din data de 29.04.2020, de anulare a competiţiilor de copii şi juniori, Comitetul de Urgenţă al AJF Sălaj format din Daniel Sabou, Marius Cozma şi Horaţiu Bogar, întrunit în data de 30.04.2020 a hotărât , ţinând cont de recomandările FRF, anularea jocurilor rămase la toate competiţiile de copii si juniori organizate de AJF Salaj şi încheierea sezonului 2019-2020. În această perioadă, importantă este protejarea copiilor,reducerea riscurilor privind infectarea cu COVID-19 şi găsirea celor mai bune metode pentru a pregăti in siguranţă sezonul viitor”

comunicat AJF Sălaj

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL