Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş va fi şi… preparator fizic!

Multiplu campion mondial la karate tradiţional a început un curs de perfecţionare pentru a obţine diploma de preparator fizic. A optat pentru acest curs pentru dezvoltarea sa personală, iar dacă echipele sportive din judeţ au nevoie de ajutorul său, Marincaş este dispus la colaborări


Călin Marincaş aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind ani la rând cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj şi totodată multiplu medaliat la Campionatele Mondiale, Europene şi Naţionale de karate tradiţional.

Însă, cheia succesului său a fost faptul că nu s-a mulţumit niciodată cu cea a obţinut şi mereu a căutat să se perfecţioneze pentru a putea evolua. Tocmai în acest sens, la începutul anului s-a decis să urmeze un curs de preparator fizic.

„Urmez un curs, la Oradea, de preparator fizic care din păcate a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus. Când se relua, voi finaliza cursul cât de repede, pentru că eram pe final. De organizarea cursului s-a ocupat o firmă autorizată, iar diploma oferită la absolvire este recunoscută de Ministerul Muncii”, ne-a spus Călin Marincaş.

Marincaş doreşte să se perfecţioneze şi după ce va absolvi acest curs nu ar spune nu unei colaborări cu cluburile sportive din judeţ.

„Am decis să fac cursul pentru mine, deoarece tot timpul am căutat să mă perfecţionez. Internetul este important şi plin de informaţii dar dacă nu le şti căuta, nu ai acces la ele. Am zis să apelez la acest curs, să vedem ce înseamnă cu adevărat să fi un preparator fizic pentru că mi se pare foarte tare, iar eu nu prea ştiu ca echipele din Sălaj să aibă aşa ceva. După absolvirea cursului, aş fi dispus la o colaborare cu cluburile sportive din judeţ, dacă acestea îşi manifestă interesul”

Călin Marincaş

Sursa fotoPetru POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE