Connect with us

FOTBAL

Bogdan Apostu: ”Alex Cherecheş poate face pasul în Liga 1”

Impresarul jucătorului crede că fotbalistul pe care îl reprezintă poate ajunge în această vară în primul eşalon şi a precizat că a discutat şi cu alte echipe din Liga 1 despre un posibil transfer


În vara anului 2018, Alexandru Cherecheş a făcut pasul în Liga a II-a, după ce a confirmat pe la mai multe grupări de Liga a III-a, astfel că a semnat cu ASU Poli Timişoara.

Încă din primul sezon în eşalonul secund, fotbalistul originar din Şimleu Silvaniei a devenit titular la gruparea bănăţeană şi nu a mai pierdut acest statut.

Ba mai mult, a fost un jucător de bază la echipa care în acest campionat are cea mai bună apărare din Liga a II-a.După aproape doi ani petrecuţi în eşalonul secund, Alexandru Cherecheş poate face pasul în prima ligă şi ar putea ajunge chiar la o echipă titrată.

De serviciile sale s-a interesat Dinamo Bucureşti, acolo unde Cherecheş ar putea ajunge la începutul lunii iunie, odată ce îşi va termina contracul cu Poli Timişoara.

”E un jucător care poate face pasul în Liga 1, după tot ce a arătat în ultimii 2 ani în Liga a 2-a. Aşa cum am zis şi despre Velisar anul trecut, când nu-l ştia nimeni, şi Alex poate fi un fotbalist foarte bun. E o criză profundă de fundaşi stânga români. Deocamdată e prematur să discutăm despre o echipă sau alta, sincer am discutat şi cu alte echipe din Liga 1 despre el, însă o decizie vom lua abia după ce se va relua competiţia şi perioada de mercato va intra pe un făgaş normal”, a spus Bogdan Apostu pentru gsp.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 6 mai.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL