Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-a stins din viață fostul șef de Cancelarie al prefectului de Sălaj


Aflat în moarte clinică de aproape 100 de zile, după ce se răsturnase cu tractorul, Dan Cristian Chiș a decedat azi noapte pe un pat de la Spitalul Județean de Urgență Zalău


 Din păcate, minunea nu s-a mai întâmplat, în ce îl privește pe Dan Cristian Chiș 🙁

 

Chiar dacă doctorii au încercat imposibilul, fostul șef de Cancelarie al Prefectului de Sălaj s-a stins din viață în azi noapte, la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Tânărul de 35 de ani se afla în moarte clinică de mai bine de trei luni, după acel groaznic eveniment, petrecut pe data de 26 ianuarie.

Dan Chiș efectua lucrări de cosmetizare a livadei din gospodăria părintească de la Sîg, când s-a răsturnat cu tractorul. Tânărul a suferit leziuni  grave pe corp, dar și la nivelul capului.

În momentul în care echipajele de intervenție ajunseseră la fața locului, victima nu mai prezenta funcţii vitale. Echipajele medicale venite de la Spitalul Crasna şi SMURD Nuşfalău au reușit un mic miracol, reușind să îl stabilizeze și bărbatul și-a revenit din stop cardio-respirator!

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD venit de la Jibou şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

O perioadă, s-a aflat acolo, la Secţia de Terapie Intensivă, dar ulterior a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Din păcate, fostul șef de Cancelarie al prefectului Florin Florian era ținut în viață doar de aparate.

Cu toții, am sperat din nou la o minune. Familia voia să îl transfere la o clinică de specialitate din Germania, însă acest lucru nu s-a putut realiza din cauza stării de urgență în care se află țara noastră.

Între timp, Dan Chiș devenise TATĂ pentru a doua oară, după ce – în luna aprilie – soția lui a dat viață unui băiețel!

Din păcate, miracolul nu s-a mai întâmplat și Dan Cristian Chiș a urcat în Ceruri.

Dumnezeu să îl odihnească în pace și în liniște.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj