Connect with us

FOTBAL

CA ÎN TINEREŢE. Alexandru Pop se pregăteşte la fel ca şi jucătorii din lot!


Deşi are 46 de ani, antrenorul secund de la SCM Zalău se află într-o formă de zile mari şi – în această perioadă de pandemie de coronavirus – “Duţu” Pop s-a pregătit fără probleme cu acelaşi program individual pe care l-au urmat Răzvan Dulap şi compania


În această perioadă, în care România s-a aflat în stare de urgenţă, jucătorii de la SCM Zalău au primit de la staff-ul tehnic un program de pregătire individuală pentru acasă.

Interesant de spus faptul că programul dat de antrenorul Marius Paşca a fost pus în practică cu stricteţe şi de ”secundul” Alexandru Pop!

Ajuns la vârstă da 46 de ani, “Duţu” vrea să rămână într-o formă cât mai bună şi se pregăteşte exemplar chiar şi în plină pandemie de noul coronavirus.

”În această perioadă trebuie să facem mişcare şi de multe ori mă antrenez şi eu, cot la cot cu Andrei (n. r fiul său, cel care este şi portarul echipei SCM Zalău). Este greu să nu poţi face o pregătire colectivă, care nu se compară cu cea individuală. Şi pentru jucători poate deveni plictisitor să tot facă antrenamente individuale”, ne-a spus ”Duţu” Pop.

Alexandru Pop a fost principal la SCM Zalău timp de opt etape, în care echipa sălăjeană a obţinut două victorii cu Avântul Reghin şi CFR Cluj II şi două remize cu Viitorul Şelimbăr şi cu liderul ACS FC Recea.

Începând din etapa a IX-a, antrenor principal la SCM Zalău este Marius Paşca, cel care fusese manager la Dumbrava Gîlgău.

Trebuie precizat însă faptul că, în sezonul trecut, “Duţu” Pop a fost jucător activ în Liga a V-a. În tricoul formaţiei Sporting Zalău, fostul atacant al Armăturii Zalău a câştigat Seria VEST a Ligii a V-a, marcând şi 6 goluri!

Mai multe amănunte despre activitatea echipei SCM Zalău, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 mai.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL