Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Alexandru Cherecheş, în atenţia lui Dinamo!


Jucătorul de 23 de ani ar putea face pasul în Liga 1 din această vară. Aflat la final de contract cu ASU Poli Timişoara, şimleuanul ce a jucat constant în echipa cu cea mai bună apărare din eşalonul secund poate prinde un transfer de senzaţie, tocmai la Dinamo, o echipă titrată din fotbalul românesc


Deşi joacă în Liga a II-a doar din 2018, Alexandru Cherecheş a reuşit să se impună la acest nivel, în tricoul celor de la ASU Poli Timişoara.

La formaţia bănăţeană, şimleuanul a fost titular de drept, atât în sezonul trecut, cât şi în actuala stagiune, în echipa care se mândreşte că are cea mai bună apărare din Liga a II-a.

Evoluţiile sale bune au atras atenţia unor echipe din Liga 1, iar din câte se pare, de serviciile jucătorului din Şimleu s-a interesat şi Dinamo Bucureşti.

Astfel, în această vară, fotbalistul de 23 de ani ar putea face pasul în primul eşalon, tocmai la o echipă titrată, acolo unde joacă şi bunul său prieten – Deian Sorescu, căpitanul “câinilor”, cu care Alex Cherecheş a fost coleg la ASU Poli.

Fundaşul stânga se află la final de contract cu gruparea bănăţeană în această vară.

“Am văzut și eu că se interesează de mine. Mă bucur, Dinamo e un club important, ar fi un plus în cariera mea. Orice club important s-ar interesa de mine mi-ar da încredere. Mai am o lună de contract cu Poli și cred că din vară, împreună cu agentul meu, Bogdan Apostu, vom lua cea mai bună decizie”, a spus Alexandru Cherecheş.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 6 mai

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL