Connect with us

HANDBAL

Sabrina Lazea, mesaj pentru fanii lui HC Zalău: ”Când va trece această perioadă şi totul va fi bine îi aşteptăm să umple sala şi să fie alături de noi”


Handbalista speră ca această perioadă de pauză forţată să se termine cât de repede, iar HC Zalău să îşi poată relua activitatea. Până atunci jucătoarea a avut de adresat un mesaj pentru suporterii Zalăului, care şi ei duc dorul de handbal


Liga Naţională de handbal feminin este întreruptă şi pauza fără handbal este deja de aproape două luni. Această perioadă se va mai întinde, cel puţin până la mijlocul lunii mai, când echipele vor putea reveni la pregătire dacă România va ieşi din starea de urgenţă. Asta dacă acest campionat va mai fi reluat, sau FRH va decide îngheţarea sezonului.

Pentru handbalistele de la HC Zalău, programul de pregătire continuă, doar că ele se antrenează individual, fiecare la casele lor, după un program stabilit de antrenor.

”Avem un program pe care îl respectăm, alergăm, facem exerciţii, în funcţie de ce avem la dispoziţie. Trebuie să facem totul bine, fiindcă este spre binele nostru şi să ne fie mai uşor când ne întoarcem. Îmi este aşa de dor de handbal. Într-o zi mi-am răsfoit galeria de poze de pe telefon, unde am o mulţime de poze de la meciuri. Este greu, dar trebuie să trecem peste, să avem răbdare şi să facem tot ce ţine de noi ca să rămânem în formă”, spus Sabrina Lazea.

Nu doar pentru handbaliste este o perioadă grea ci şi pentru suporterii echipelor. În cazul fanilor de la HC Zalău, aceştia nu şi-au mai văzut echipa din 22 februarie, de la jocul cu Gloria Bistriţa. Foarte probabil va mai trece o perioadă până când aceştia vor putea reveni la sală, mai ales că se zvoneşte că întrecerile sportive – dacă se vor relua –  nu vor fi posibile pentru o perioadă cu public în tribune. Pentru iubitorii handbalului zălăuan, Sabrina Lazea a avut un mesaj.

”Sper ca handbalul să revină cât de repede la viaţă. Ne aşteaptă suporterii la Zalău şi avem mult timp de recuperat. Când va trece această perioadă şi totul va fi bine, îi aşteptăm să umple sala şi să fie alături de noi. Abia aşteptăm aceste momente, pentru că nu ar fi nimic la fel fără ei lângă noi”, a spus Sabrina Lazea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL