Connect with us

FOTBAL

Doru Marcel Țârle: ”Dacă acest campionat se va îngheţa, există o singură variantă. Nu retrogradează şi nu promovează nimeni, iar totul se reia de la zero”


Prezent în zilele trecute la videoconferința cu conducătorii echipelor de Liga a III-a și cu președintele FRF – Răzvan Burlean, directorul executiv al clubului SCM Zalău a reamintit că Zalăul  dorește continuarea competiției, precizând însă că există și alte soluții corecte


Cea mai corectă variantă pentru continuarea Ligii a III-a ar fi disputarea celorlalte 14 etape rămase de jucat. Însă această variantă este greu de realizat, astfel că Federaţia se gândeşte la alte soluţii, care însă să nu dezavantajeze pe nimeni.

Şi în cazul în care se va apela la îngheţarea campionatului, directorul executiv de la SCM Zalău este de părere că nu ar trebui se se mai ţină cont de echipe promovate şi retrogradate.

”Noi nu ne dorim îngheţarea campionatului. Vrem să se joace, dar să nu fie dezavantajate echipele, iar acest lucru îşi doreşte şi domnul preşedinte Răzvan Burleanu. Dacă până la urmă nu se va putea apela la o altă soluţie şi va trebui îngheţat campionatul, eu spun că există o singură variantă. Nu retrogradează şi nu promovează nimeni, iar totul se reia de la zero. Dacă facem reguli care să-i avantajeze pe unii sau alţii nu este drept”, ne-a declarat Doru Ţârle.

La întâlnirea de marţi s-a discutat şi scenarii negative, în sensul în care un jucător va fi depistat cu coronavirus ce măsuri ar urma să se decidă în rândul echipei respective, dar şi a seriei în care evoluează jucătorul respectiv.

În mod normal, toţi jucătorii vor trebui testaţi la reluarea pregătirilor, ceea ce implica costuri pentru cluburi. Mai mult, pe lângă fiecare echipă ar trebui să existe un medic.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 aprilie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL