Connect with us

Ştiri din Sălaj

Detalii despre accidentul mortal de la Bobota. Vezi cine era victima

Sărbătoarea de 1 Mai a fost una macabră la Bobota, acolo unde un bărbat în vârstă de doar 42 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cel puțin suspect. Azi noapte, în jurul orei 0.45, Poliția a fost sesizată despre faptul că pe Drumul Național 1F a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au făcut cercetări și l-au identificat pe un conducător auto din județul Cluj, care l-ar fi accidentat mortal pe bărbatul din Bobota, după care a părăsit locul accidentului.

Clujeanul a fost găsit la domiciliul său, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției.

În ce privește evenimentul rutier ce a avut loc pe raza comunei Bobota, trebuie precizat faptul că sălăjeanul de 42 de ani ar fi fost găsit zdrobit pe partea carosabilă. Conform unor surse, bărbatul ar fi fost decedat pe loc, după ce un TIR a trecut peste el.

Să vedem și cine e victima? George M., în vârstă de 42 de ani, era originar din satul Zalnoc, dar s-a stabilit de ani buni în centrul comunal, la Bobota.

George a absolvit Grupul Școlar Industrial Sărmașag. A fost căsătorit și este tatăl a doi băieți. Ani buni, sălăjeanul a muncit în Spania.

Acum vreun an, revenise acasă, la Bobota. De ceva timp, George a divorțat și acum locuia cu o nemțoaică. Azi noapte, s-a stins brusc din viață, în urma unui nefericit accident rutier.

Să mai spunem că un eveniment asemănător s-a petrecut în acest an tot acest drum național. Astfel, pe data de 27 februarie, de data aceasta pe raza comunei Bocșa, un bărbat în vârstă de 77 de ani a decedat după ce un autotren l-a făcut “una cu pământul“.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj