Connect with us

Ştiri din Sălaj

Îndemn clar de la Poliţia Română: “Fiţi preventivi! Respectaţi în continuare ordonanţele militare!”


Reprezentanții IPJ Sălaj atrag atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare


Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

Ne apropiem de 1 Mai, care pe lângă Ziua  Internaţională a Muncii este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri.

Anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu transformăm aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

De data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare. Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Polițiștii, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră!

Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare.

Sursa foto: Poliţia Română

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj