Connect with us

KARATE TRADITIONAL

Clubul Seiko Zalău ar putea fi preluat de Primăria municipiului Zalău!


„O să facem mai multe propuneri, dar prima opţiune este Călin Marincaş. Cel mai probabil, el se va ocupa de secţia karate din cadrul clubului SCM Zalău”, ne-a spus Ionel Ciunt


În vara anului trecut, Primăria municipiului Zalău a făcut demersurile pentru înfiinţarea unui club propriu şi astfel a luat fiinţă Sport Club Municipal Zalău, cu şapte secţii sportive, fotbal, atletism, box, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal.

Clubul are mai multe secţii sportive, însă până în prezent doar secţia fotbal a avut activitate prin echipa care reprezintă judeţul Sălaj în Liga a III-a, după ce a primit dreptul de participare de la Unirea Mirşid.

Acest lucru pare că se va schimba în viitorul apropiat, un proiect de hotărâre privind completarea regulamentului de organizare şi funcţionare al Clubului Sportiv “Sport Club Municipal Zalău” va ajunge joi pe masa consilierilor locali.

Se doreşte înfiinţarea a trei secţii noi, e vorba despre volei, judo şi karate.

În ceea ce priveşte secţia de karate, primarul Ionel Ciunt ne-a mărturisit că vor fi mai multe propuneri, însă prima opţiune pentru coordonarea secţiei va fi Călin Marincaş – multiplu campion mondial, european şi naţional la karate.

Valorosul karateka a fost ani la rând cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj, iar începând din anul 2017 şi-a înfiinţat propriul club de karate, CS Seiko Zalău.

Propunerea se află la numărul 13 pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Zalău din data de 30 aprilie, orele 9.00.

 


„O să facem mai multe propuneri, dar prima opţiune este Călin Marincaş. Cel mai probabil, el se va ocupa de secţia karate din cadrul clubului SCM Zalău. În ce priveşte secţia de judo, nu avem încă propuneri, dar în perioada viitoare vom analiza şi vom încerca să găsim cea mai bună variantă”.

Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău


Mai multe pe acets subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 29 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in KARATE TRADITIONAL