Connect with us

FOTBAL

George Zima – antrenorul liderului Sportul Şimleu: ”La mine nu există viaţă fără fotbal. Sper să revenim cât de repede la treabă”


Antrenorul din Oradea nu îşi pierde optimismul şi spera ca din 15 mai să poată fi permisă reluarea antrenamentelor cu echipa. În ce priveşte reluarea campionatului Ligii a IV-a, tehnicianul încă speră să se poată juca toate meciurile


Tânărul tehnician a adus un nou suflu la Sportul Şimleu, echipă cu care vrea să promoveze în Liga a III-a, chiar dacă adversarul de la baraj este cât se poate de incomod, CAO Oradea.

Până la barajul de promovare este cale lungă, iar Sportul Şimleu vrea să câştige bătălia pentru titlu cu Rapid Jibou. Deocamdată nu se şti când şi cum se va putea relua campionatul, dar George Zima speră ca acest lucru să fie posibil cât de repede.

”Acum dacă stau să mă gândesc este farte greu ca fotbalul să revină la viaţă din 1 iunie, dar trebuie să fim optimişti pentru că ne dorim foarte mult. La mine nu există viaţă fără fotbal şi sper să revenim cât de repede la treabă.  S-ar putea ca din 15 mai să fim lăsaţi să ne antrenăm şi atunci vreau să fiu eu liniştit că am făcut tot ce ţine pentru ca jucătorii să fie cât de cât într-o formă bună. Începutul va fi greu, fiindcă se va veni după o pauză foarte lungă. Am avea nevoie şi noi de cel puţin trei săptămâni de pregătire chiar dacă suntem în Liga a IV-a. O săptămână să fie pentru acomodare la efort, apoi să mărim intensitatea şi să mai reglăm în timpul campionatului”, ne-a declarat George Zima.

În ce priveşte modalitatea de reluare a Ligii a IV-a Sălaj antrenorul are încredere că se vor găsi cele mai bune soluţii care să nu avantajeze pe nimeni. După 14 etape, Sportul Şimleu se află pe primul loc în Liga a IV-a Sălaj, la egalitate de puncte cu Rapid Jibou, dar formaţia şimleuană are un golaveraj mai bun.

”Cu siguranţă Federaţia va da o decizie care se va implementa la nivelul fiecărui judeţ.  Este greu de crezut că se mai poate juca play-off-ul, dar eu merg şi pe ideea de a juca miercuri-sâbmătă, fiindcă nu avem ce face şi trebuie să ne adaptăm. Într-o astfel de situaţie ar trebui să se dea clemenţă echipelor, iar cele care nu se pot prezenta să nu şi fie excluse după două neprezentări. Sau să mai joace doar primele cinci echipe, care au obiective”, a mai spus antrenorul.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL