Connect with us

HANDBAL

Sabrina Lazea, salt impresionant în ultimul an la HC Zalău!


Din statutul de rezervă pe care îl avea anii trecuţi, interul de la HC Zalău a profitat din plin de şansa oferită de antrenor şi a început să joace tot mai bine. Mai mult, Sabrina Lazea a intrat şi în atenţia Naţionalei şi era în lotul cu care România se pregătea să participe la turneul preolimpic. ”A fost ceva semnificativ pentru mine”, a spus handbalista


În urmă cu mai bine de trei ani, CSM Cetate Deva s-a retras din Liga Naţională în plin campionat, iar jucătoarele au devenit libere. Două dintre ele au fost “ochite” de Gheorghe Tadici, iar Dana Abed-Kader şi Sabrina Lazea au ajuns la HC Zalău.

Prima s-a integrat mult mai rapid în echipa zălăuană, în timp ce Sabrina Lazea a fost mai mult rezervă şi a bifat puţine minute în tricoul lui HC Zalău. Ba mai mult, jucătoarea de 22 de ani a fost şi împrumutată prin liga secundă, la CSU Oradea, dar a continuat să se pregătească constant.

În ultimul an, jucătoarea a înregistrat o creştere semnificativă în pregătire, dar şi în joc, iar Sabrina Lazea a profitat de şansa oferită. A făcut un meci mare în chiar prima etapă cu CSM Bucureşti. Au urmat şi alte evoluţii bune ale handbalistei, care a primit cu adevărat răsplata. Sabrina Lazea a fost convocată la Naţională şi se afla în lotul cu care România se pregătea să participe la turneul preolimpic!

”Pot spune că a fost ceva care m-a bucurat mult. Până la urmă sunt rezultatele muncii şi antrenamentelor noastre la echipă, a rezultatelor şi a sprijinului din partea antrenorului şi staff-ului tehnic. Fără dânşii nu aş fi reuşit. Această convocare a fost ceva semnificativ, care aduce multă ambiţie şi determinare ca să pot face tot ce îmi propun”, ne-a declarat Sabrina Lazea.

”Am primit încrederea de care aveam nevoie şi am profitat de şansa primită”

În sport, ca şi în orice alt domeniu, trebuie să profiţi de şansa pe care o primeşti într-un moment sau altul.

Acest lucru l-a făcut şi Sabrina Lazea, care a depăşit statutul de rezervă şi a ajuns să fie o jucătoare pe care se poate conta chiar şi în meciuri importante. S-a văzut şi în partida cu CSM Bucureşti, când tânăra handbalistă a anihilat-o pe Crina Pintea!

”Probabil există o singură explicaţie. Am primit încrederea de care aveam nevoie şi am profitat de şansa pe care am primit-o. Acel meci cu CSM Bucureşti a fost pur şi simplu genial, senzaţional. Totul a fost perfect, de la noi din teren, până la publicul care a trăit cu noi fiecare fază şi fiecare gol. Acum, că am ajuns în atenţia Naţionalei, probabil trebuie să am mai multă responsabilitate. Atunci când ajungi să fi văzut şi remarcat trebuie să urci în continuare şi să nu te opreşti”, a spus Sabrina Lazea.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului din 23 aprilie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL