Connect with us

CUPELE EUROPENE

Fără volei până la toamnă! CEV a anulat toate competiţiile din următoarele 5 luni!


În contextul pandemiei de coronavirus, Confederaţia Europeană de Volei a decis ca Golden League, Silver League ce urmau să aibă loc la vară să fie anulate. Au fost întrerupte competiţiile europene intercluburi, iar preliminariile pentru Campionatele Europene la masculin şi feminin au fost mutate pentru începutul anului următor


Comitetul Executiv al CEV a luat joi o serie de măsuri, în ce priveşte competiţiile pe care le organizează. În contextul pandemiei de coronavirus, Confederaţia Europeană a decis să anuleze o serie de competiţii, iar altele să fie mutate pentru începutul anului 2021.

Practic, cupele europene au fost oprite pentru acest sezon, iar CEV a decis ca Silver League şi Golden League, ce urmau să aibă loc la vară, să fie anulate.

Şi preliminariile pentru Campionatele Europene, la masculin şi feminin, nu vor mai avea loc în acest an, jocurile fiind mutate pentru începutul anului 2021.

Practic, până în toamnă nu vor mai avea loc meciuri internaţionale de volei, fie între echipe de cluburi sau naţionale.

Nici în România nu vor avea loc partide de volei, în condiţiile în care FRV a decis îngheţarea competiţiilor încă din luna martie. Noul sezon ar urma să înceapă abia la început de octombrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE