Connect with us

FOTBAL

O contracandidată a SCM-ului la evitarea retrogradării, salvată de la excluderea din Liga a III-a!


După ce nu s-a prezentat la meciul din prima etapă a returului cu Viitorul Şelimbăr, Unirea Alba Iulia risca excluderea din campionat cu o nouă neprezentare. Până la urmă, campionatul s-a întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar Unirea a avut timp să îşi revină din punct de vedere financiar după ce a încasat banii de la Al Ahli, în schimbul procentelor pe care le-a avut la transferul lui Nicuşor Stanciu de la FCSB


Returul Ligii a III-a a început pe data de 6 martie, iar în Seria a V-a unde activează şi SCM Zalău s-au disputat doar şapte meciuri.

La partida dintre Unirea Alba Iulia şi Viitorul Şelimbăr, rezultatul a fost decis la ”masa verde”, după ce echipa din judeţul Alba a anunţat că nu poate organiza acest joc din cauza problemelor financiare.

O altă neprezentare în etapa a II-a din retur ar fi însemnat totodată şi excluderea echipei din campionat, însă runda a doua din retur nu a apucat să se mai dispute, după ce şi în România a izbucnit pandemia de coronavirus.

În tot acest timp, Unirea Alba Iulia a avut timp să se organizeze şi să îşi revină din punct de vedere financiar. Asta după ce au intrat banii de la Al Ahli, din Arabia Saudită, în schimbul procentelor pe care clubul le-a avut la transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB.

Astfel, momentul critic a fost depăşit, iar Unirea continuă în Liga a III-a şi în continuare se va lupta pentru evitarea retrogradării. În această bătălie se află şi SCM Zalău, care este ultima clasată în Seria a V-a, cu nouă puncte.

Gruparea de sub Meseş are de recuperate tot 7 puncte până la locul 12, primul deasupra liniei ce asigură menţinerea în Liga a III-a. Pe locul 12 se va află Unirea Alba Iulia, formaţie cu care SCM Zalău se va duela în ultima etapă din retur, la Zalău. Asta dacă programul competiţional va rămâne neschimbat şi cele 14 etape rămase de jucat vor decurge conform programului stabilit la început de sezon.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL