Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Sportul Şimleu se pregăteşte precum marile echipe în perioadă de pandemie!

Jucătorii liderului din Liga a IV-a au primit programe de pregătire individuală, dar pe lângă asta, de două ori pe săptămână, şimleuanii au programate şi sesiuni de pregătire on-line, coordonate de un preparator fizic din Oradea


Fotbalul s-a oprit şi în România încă de la mijlocul lunii martie, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus. Toate competiţiile au avut de suferit, chiar şi cele judeţene, care abia s-au reluat după pauza de iarnă care a fost de trei luni.

Din Liga a IV-a Sălaj a apucat să se joace o etapă din 2020, în care Sportul Şimleu a reuşit o victorie clară cu Someşul Someş Odorhei.La câteva zile după acest meci competiţia s-a suspendat, dar nu au mai fost premise nici antrenamentele colective.

Cu toate acestea jucătorii de la Sportul Şimleu nu au pierdut timpul degeaba şi au continuat să se pregătească individual, după indicaţiile antrenorului George Zima.

De două săptămâni, Sportul Şimleu se pregăteşte precum echipele mari în plină pandemie, astfel că s-au programat sesiuni de pregătire on-line, coordonate de un preparator fizic din Oradea, Răzvan Giura.

“Nu ne-am oprit din pregătiri. Chiar din prima săptămână în care s-a dat starea de urgenţă, le-am dat jucătorilor programe individuale şi fiecare îmi trimiteau filmări cu ceea ce au făcut. Acum facem antrenamente individuale, care încercăm să le grupăm ca şi pregătire colectivă. Am o colaborare cu o sală şi cu un preparator fizic cu care am fost coleg de echipă, Răzvan Giura şi el mă ajută. Încercăm să ne adaptăm fiindcă vrem să rămânem conectaţi la obiectivul pe care îl avem”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

La pregătirea ce se desfăşoară on-line marţea şi joia i-au parte aproape toţi jucătorii din lot.

”Încerc să-i ţin conectaţi pe jucători pentru că aşa cum am mai spus, Rapid Jibou are jucători de calitate, cu experienţă, iar noi avem calitată nativă şi trebuie să fim cât mai bine pregătiţi în această dispută. Fiind o echipă tânără, încerc să nu-i pierd pe jucători, pentru că ar fi păcat de munca pe care am făcut-o până acum”, ne-a declarat George Zima, tehnicianul care a antrenat şi în Liga a II-a la Energeticianul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL