Connect with us

Ştiri din Sălaj

START. La Jibou au început lucrările la sala de sport

După trei ani de la depunerea proiectului, primarul Dan Ghiurco a anunţat că în săptămâna mare au început lucrările la moderna sală de sport care va avea 180 de locuri în tribune


Autorităţile locale din Jibou susţin activitatea sportivă din oraş şi încă de când a devenit primar, Dan Ghiurco a anunţat că susţine echipa de fotbal a oraşului pentru ca Rapid Jibou să poată promova în Liga a III-a, unde se va bucura în continuare de sprijinul autorităţilor locale.

Însă, după cum spuneam, autorităţile locale nu-şi îndreaptă atenţie doar către echipa de fotbal, iar în urmă cu trei ani, administraţia condusă de Dan Ghiurco a pus la cale un proiect măreţ ce viza construirea unei săli de sport moderne, dar şi a unui bazin de tip didactic.

Mulţi erau sceptici în privinţa acestui proiect şi nu prea credeau că se poate realiza aşa ceva în micuţul orăşel de pe Someş.

Pe toată această perioadă, primarul Jiboului a dat asigurări că lucrările în acest sens decurg pozitiv şi la trei ani de la depunerea proiectului, Dan Ghiurco a făcut anunţul mult aşteptat de jibouani, tocmai în săptămâna mare, în 15 aprilie.

Au început săpăturile şi se lucrează la fundaţia sălii de sport care se va construi în zona stadionului „Rapid”, pe o suprafaţă de aproximativ 35.000 mp. Durata de execuţie a lucrărilor este de nouă luni, astfel că până la finalul anului, construcţia ar putea fi finalizată.

Va fi o sală de sport de tip monovolum, structurată astfel încât parterul să fie dedicat sportivilor şi activităţilor sportive, iar la etaj o să fie tribuna ce va fi dotată cu 180 de locuri.

Sala va fi multifuncţională, astfel că nu va fi dedicată doar fotbalului în sală şi este destinată şi pentru pasionaţii de baschet, tenis, volei sau handbal.

O sală de acealşi tip a fost inaugurată în luna aprilie 2019, la Surduc.

„Este o zi importantă pentru iubitorii sportului din Jibou. După trei ani de la depunerea solicităriii de construcţie, au început lucrările la sala de sport cu 180 de locuri în tribune. Proiectul este derulat prin Compania Naţională de Investiţii cu fonduri guvernamentale” .

Dan Ghiurco – primarul  oraşului Jibou

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj