Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bine ați venit la Clinique!


Brandul Clinique, creat în 1968 a fost primul brand care a oferit clienților produse dezvoltate de dermatologi. Credem că pielea ta poate fi magnifică


Într-o lume nouă de îngrijire specială a pielii Brandul Clinique, creat în 1968 a fost primul brand care a oferit clienților produse dezvoltate de dermatologi. Credem că pielea ta poate fi magnifică. De aceea, cu toții respectăm principiul unei abordări individuale, selecția produselor de îngrijire ținând cont de nevoile și problemele aspectului. Și de aceea, fiecare dintre remediile de machiaj și îngrijire ale Clinique este testat alergic.

Însăși acest brand de înaltă calificare a devenit un simbol al frumuseții individuale și al prietenilor adevărați pentru câteva generații din întreaga lume. Clinique este liderul din SUA, care este reprezentat în alte 130 de țări din întreaga lume.

Prin ce se remarcă unicitatea sa?

Clinique a fost primul brand care a oferit o linie completă de remedii de îngrijire a pielii fără reacții adverse și fără parfumuri, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui tip de piele. Acesta a ajutat milioane de femei și bărbați din întreaga lume să-și îmbunătățească vizibil starea generală și să elimine petele, ridurile și acneea. În același timp, rămâne fidel moștenirii sale, concentrându-se pe cercetarea biologică, pentru a oferi clienților săi doar cele mai bune efecte.

Sursa: https://pixabay.com

Ce înseamnă „alergie testată”?

Tot ceea ce poartă numele de Clinique este testat la alergie. Ce înseamnă exact acest lucru? În conformitate cu standardele elaborate de dermatologii noștri, fiecare produs este testat de 12 ori pe 600 de voluntari. Și dacă cel puțin una dintre aceste 7200 de cereri provoacă o reacție alergică, soluția va fi trimisă spre revizuire. Iată de ce este extrem de important pentru noi să creăm produsul perfect pentru cumpărători.

De ce produsele Clinique sunt fără parfum 100%?

Mirosul de parfum este una dintre cele mai frecvente cauze ale reacțiilor alergice. De aceea, dermatologii l-au exclus total din rețetele de îngrijire și cosmetice decorative. Nu este necesar ca formulele perfecte, dotate cu ingrediente, să includă esențe inutile al căror unic scop este să mascheze mirosul altor ingrediente.

Ce este un sistem de îngrijire a pielii în 3 etape?

Clinique se bazează pe celebrul sistem de îngrijire a pielii în 3 etape: curățare, exfoliere și hidratare de două ori pe zi, în fiecare zi. Sistemul este oferit în mai multe versiuni pentru diferite tipuri de piele – uscată, grasă, combinată și oferă o tratare, care vă ajută să transformați tenul radical. Sistemul în trei etape reprezintă un tratament simplu și atent. Săpunul facial curăță pielea, exfoliază și îndepărtează celulele moarte loțiunea Clarifying, descoperă delicatețea tenului gelul unic hidratant- Dramatically Different Moisturizing.

Care sunt caracteristicile produselor de machiaj Clinique?

Brandul oferă nuanțe naturale, proaspete, versatile pentru fiecare gust și ocazie. Machiajul nostru nu numai că decorează fața, dar și o îngrijește. Se creează multe culori și texturi pentru toate tipurile de piele, întrucât obiectivul principal este de a contribui la realizarea unei imagini irezistibile. Și cel mai important, machiajul Clinique nu necesită abilități speciale din partea ta. Și, desigur, toate remediile de machiaj sunt testate, 100% corespunde normelor estetice adecvate. O diferență a procesului de machiaj este că se execută un antrenament anterior pe clienți. Toate acestea te vor face să te simți mai încrezătoare în definirea unui chip uimitor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj