Connect with us

Ştiri din Sălaj

VEȘTI BUNE. Angajata de la Primăria Hereclean infectată cu COVID-19 s-a vindecat!


Femeia de 46 de ani a trecut cu brio de momente mai grele, dar acum se simte bine și aseară a fost externată. Funcționara de la Primăria comunei Hereclean este a șasea persoană din Sălaj confirmată pozitiv cu coronavirus, care a fost declarată vindecată


Săptămâna trecută, angajații Primăriei comunei Hereclean au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, după ce o funcționară a fost depistată cu noul coronavirus.

Pe data de 11 aprilie, femeia în vârstă de 46 de ani s-a simțit rău, iar după o zi a mers la medic. A fost internată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, fiind suspectă de noul coronavirus. Marți, 14 aprilie, a vent și rezultatul: femeia era infectată cu virusul COVID-19.

A fost o formă mai ușoară a bolii. Starea de sănătate generală a pacientei a fost destul de bună încă de la început, dar psihicul ei era la pământ.

Încet-încet, femeia și-a revenit, iar la începutul acestei săptămâni a fost testată din nou. Testul de luni a fost negativ, la fel și cel de marți, 21 aprilie. Ca urmare, pacienta a fost declarată de medici ca vindecată. Ieri după-amiază, undeva în jurul orei 18.00, după 9 zile de tratament în spital, zălăuanca a fost externată.

Altfel spus… după ce în Săptămâna Patimilor a trăit momente grele, în Săptămâna Luminată a venit soarele și pe strada ei. ”Asta da, minune!”, a exclamat cu satisfacție în suflet.

Așadar, totul merge spre bine, la fel și la Primăria Hereclean, acolo unde – de la începutul săptămânii viitoare – programul ar putea reveni la normal. Aceasta, cu atât mai mult cu cât niciunul dintre angajații instituției nu au acuzat niciun simptom.

În final, trebuie precizat faptul că funcționara de la Primărie este a șasea persoană din Sălaj confirmată pozitiv cu coronavirus, care a fost declarată vindecată și externată.

Veștile bune nu se opresc aici, astfel că autoritățile anunță faptul că și numărul cazurilor noi de COVID-19 din județul Sălaj se află în scădere!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj