Connect with us

LIGA a III-a

Andrei Pop – golgheter AS Onix: ”Avem nevoie să căutăm şi să identificăm şi aspecte pozitive în orice lucru pe care viaţa ni-l scoate înainte„

Golgheterul echipei de pe locul 3 din Liga a III-a de minifotbal susţine că putem lua şi aspecte pozitive din această nebunie cauzată de noul coronavirus


Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar înainte ca acest lucru să se întâmple, Andrei Pop de la AS Onix a fost unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul Ligii a III-a.

Andrei a marcat pe bandă rulantă şi şi-a ajutat echipa să urce pe locul 3 în Liga 3, poziţie pe care se afla în momentul întreruperii campionatului.

Am stat puţin de vorbă cu golgheterul de AS Onix, care speră să-şi regăsească forma şi la reluarea campionatului, dar până atunci petrece timp preţios alături de familie şi consideră că putem lua şi ceva pozitiv din toată această nebunie cauzată de noul coronavirus.

„Trăim o perioadă mai dificilă, dar pentru a trece mai uşor peste ea, avem nevoie să căutăm şi să identificăm şi aspecte pozitive în orice lucru pe care viaţa ni-l scoate înainte. Fără îndoială sunt multe lucruri care ne lipsesc şi la care le ducem dorul în această perioadă, dar -în acelaşi timp – avem parte de alte lucruri importante pe care poate le-am neglijat în vremurile bune. Aici aş putea să amintesc, în primul rând, timpul petrecut în familie, mai ales pentru cei care sunt familişti şi au copii. De asemnea, avem ocazia mai mult ca oricând să ne arătăm susţinerea şi bunătatea pentru cei vârstnici care sunt cei mai expuşi şi nu au pe nimeni să îi sprijinească în perioada aceasta de restricţie. În ce priveşte fotbalul, este unul din lucrurile care îmi lipsesc cel mai mult în această perioadă. Abia aştept să vină din nou vremea în care vom fi din nou liber să punem mingea la centrul terenului. La ultimele meciuri am avut o formă bună pe care sper să o pot continua şi după reluarea campionatului. Ne rugăm lui Dumnezeu ca perioada aceasta de pandemie să treacă cât mai repede, iar pierderile de vieţi omeneşti la noi în ţară să fie cât mai mici”, ne-a declarat Andrei Pop.

Andrei Pop a marcat 22 de goluri pentru AS Onix în acest sezon. Lider în Liga 3 este X-Team Ortelec, iar pe locul secund se află Salvarea Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA a III-a