Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sute de amenzi date de Poliție, de Paști

Polițiștii din Sălaj au acționat în sistem integrat, și în această minivacață de Paște, alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.

Astfel, în perioada 18-20 aprilie a.c., au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și a fost verificat modul de respectare a izolării la domiciliu în cazul a peste 300 de persoane.

În urma activităților desfășurate, în contextul COVID 19, polițiștii au aplicat 486 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 898970 de lei. De asemenea a fost întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de instigare publică în formă continuată. Alte 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 165500 lei, au fost aplicate de jandarmii salajeni.

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm să luaţi în considerare doar informaţiile din surse oficiale.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj