Connect with us

DIVIZIA A1

Paște cu gust amar pentru Rogerio Mineiro, brazilianul de la CS Volei Municipal


Uitat de conducere, voleibalistul nu poate merge spre casă, biletul de avion spre America de Sud plătit de club fiind datat cu 15 mai. Ca urmare, brazilianul se află “blocat”  la poalele Meseșului de mai bine de o lună. Ca urmare,  jucătorul a fost obligat să își petreacă Sărbătorile Pascale singur, departe de iubita sa, departe de familie și de prieteni


Situaţie delicată pentru doi dintre componenţii echipei CS Volei Municipal, care în această perioadă sunt nevoiţi să stea izolaţi în Zalău şi nu pot ajunge în ţara lor natală. Este vorba de brazilienii Leo Dal Bosco şi Rogerio Mineiro.

Ambii se află sub contract cu Zalăul până la finalul lunii mai, iar cei doi urmau să se întoarcă în Brazilia, undeva după terminarea campionatului, în jurul datei de 15 mai.

Conform contractelor voleibaliştilor au asigurate biletele de către club, atât dus, cât şi întors, dar cum acestea au fost achiziţionate din timp, iar data de plecare este după 15 mai, ei sunt nevoiţi să stea la Zalău.

Leo se află cu familia la Zalău, dar pentru celălalt brazilian situaţia e şi mai delicată, deoarece Mineiro a rămas singur ca “cucul” în oraşul de sub Meseş, deoarece soţia sa a plecat în Brazilia imediat după jocul cu CSM Gloria Buzău (ultimul joc disputat în acest an de sălăjeni), desfăşurat în 10 martie.

Ar fi şi greu de găsit o soluţie ca aceştia să ajungă mai rapid în Brazilia, în condiţiile în care multe zboruri sunt anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Leo Dal Bosco este cel mai vechi component de la Volei Municipal Zalău, în timp ce Rogerio Mineiro a ajuns la fosta vicecampioană în vara trecută. El a mai jucat în campionatul Braziliei la mai multe echipe, dar şi în campionatul din Polonia.

Cei doi sud-americanii sunt singurii jucători care se mai află la Zalău în această perioadă. Toţi ceilalţi au plecat spre casele lor, în condiţiile în care contractele au fost suspendate din mijlocul lunii martie.

În această perioadă, jucătorii de la Volei Municipal nu vor mai încasa niciun ban pe ultimele trei luni din contract, după ce conducerea nu a făcut niciun demers de a apela la şomajul tehnic.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1