Connect with us

DIVIZIA A1

Gabriel Cherbeleaţă: ”La echipă nu am avut o linişte deplină”

Gabriel Cherbeleaţă a avut două perioade în care a evoluat la Zalău. Prima dată s-a întâmplat în perioada 2013 – 2015, iar în vara trecut a revenit la Volei Municipal după patru ani.

Internaţionalul a fost constant în echipa antrenată de Bogdan Tănase şi este printre puţinii jucători de la Zalău care s-a  remarcat în statistici.

Cu el în echipă, Volei Municipal a terminat campionatul pe locul 4, dar jucătorul este de părere că se putea mai mult deşi la echipă nu a fost o stare de nelinişte din cauza unor probleme financiare care au apărut pe parcursul sezonului.

”Legat de partea financiară pot spune că nu au fost mari probleme, decât în decembrie. Trebuia să ne primim banii înainte de Crăciun şi i-am luat abia la început de ianuarie. În rest, nu pot să zic că au fost întârzieri mari de salarii, dar tot timpul au apărut discuţii şi nu am avut o linişte deplină”, a spus jucătorul, care este de părere că dacă s-ar fi jucat şi restul etapelor, Volei Municipal putea obţine o medalie.

“Am avut o perioadă mai puţin bună, dar ultimele meciuri am început să ne revenim, atât fizic, cât şi moral, şi eu cred că se puteau întâmpla multe în cele opt etape care mai erau de jucat. Eram pe o pantă ascendentă, dar acum fapta este consumată. Nu pot să zic că deveneam campioni, fiindcă nu mai aveam cum să recuperăm distanţa până la primul loc, dar cel puţin locul 3 era posibil să îl obţinem. Însă, nu depindea doar de noi, ci şi de echipele adverse”, este de părere internaţionalul român.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1