Connect with us

FOTBAL

S-a relansat lupta la primul loc, în Seria Vest din Liga a V-a Sălaj

A doua parte a campionatului din Seria Vest a început cu o mare surpriză, liderul ACS Bănişor-Peceiu fiind învins în deplasarea de la Ip. Şi după acest rezultat, gruparea condusă de Cristian Jula şi Cozac Medan a rămas tot pe primul loc, însă mai are doar două puncte avans faţă de Venus Giurtelec, ocupanta locului secund


Echipa din comuna Măerişte a început anul cu o victorie la scor şi a trecut cu 5 – 1 de Inter Perciei, bifând astfel a zecea victorie din acest campionat.

Inter Cizer este o altă grupare care se bate la prima poziţie şi care este singura echipă neînvinsă din Liga a V-a. Gruparea din Cizer este pe locul 3, cu nouă victorii şi patru remize şi se află tot la două puncte de lider.

Kemer Camăr a pierdut în prima etapă din acest an, în deplasarea de la Carastelec, dar cu toate acestea a rămas pe locul 4, ce duce în play-off.

Victoria în faţa liderului a dat aripi celor de la AS Juniorul Ip, care de altfel speră la acest obiectiv, fiind pe locul 5, la două puncte în spatele Camărului.

Cu o victorie la scor în partida cu ultima clasată, în poarta căreia a marcat 10 goluri, Stejarul Sîg are speranţe că poate ataca play-off-ul, având de recuperat doar 3 puncte până la ultimul loc ce duce în faza superioară a campionatului.

AS Carastelec şi Cetatea Valcău deocamdată sunt departe de locurile de play-off, dar continuă să lupte, mai ales că începutul de an a fost bun pentru aceste grupări. Dacă AS Carastelec a câştigat cu Kemer Camăr, Cetatea Valcău a început cu o remiză, în deplasarea de la Barcău Tusa.

Cu rezultate pozitive au început anul Gloria Ban, care a remizat cu Inter Cizer şi Barcău Tusa, care a scos un punct din meciul cu Cetatea Valcău.Ambele au câte 10 puncte, dar au speranţe că această zestre şi-o pot îmbunătăţi.

Inter Pericei şi Voinţa Horoatu Crasnei sunt singurele echipe care nu au cunoscut gustul victoriei în campionatul Seriei Vest. Cele două grupări au doar câte trei remize şi se află pe ultimele două poziţii. Puţin avantajată de golaveraj, Inter Pericei este penultima clasată, iar ”lanterna roşie” este Voinţa Horoatu Crasnei.

Cel mai probabil, între cele două echipe urmează să se de-a lupta directă pentru evitarea ultimului loc.  Meciul tur dintre cele două echipe a avut loc la Horoatu Crasnei şi s-a terminat cu scorul de 3 – 3.

În Seria Vest, cea mai ofensivă echipă, dar şi cea mai organizată în defensivă este Venus Giurtelec. Gruparea din comuna Măerişte are 55 de goluri marcate în cele 13 etape şi doar 16 primite.

Sursa foto: facebook ACS Bănişor-Peceiu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL