Connect with us

DIVIZIA A1

Clubul Volei Municipal Zalău a fost suspendat de Federaţia Română de Volei

Consiliul Director al FR Volei a aprobat suspendarea drepturilor clubului condus de Vasile Coţa din cauza datoriilor acumulate către forul condus de Gheorghe Vişan


Situaţia de la Volei Municipal Zalău devine şi mai complicată. Deşi clubul a primit o finanţare consistentă de la Primăria Zalău pentru plata restanţelor acumulate în ultimii doi ani, aproximativ 90.000 de lei, clubul condus de Vasile Coţa a plătit de 45.000 de lei.

La data de 17 aprilie, a avut loc online şedinţa Consiliului Director al Federaţiei Române de Volei şi în cadrul căreia s-a decis şi soarta grupării de la poalele Meseşului.

Prin urmare, din cauza datoriilor acumulat până în prezent, s-a apropat suspendarea drepturilor clubului ACS Volei Municipal Zalău.

”Se aprobă suspendarea drepturilor clubului ACS Volei Municipal Zalău, cât și a tuturor structurilor afiliate la FR Volei, în conformitate cu prevederile art. 14 din Statutul Federației Române de Volei (restanțe financiare către FR Volei cu o vechime de doi ani 2018)”, se arată în hotărârea Consiliului Director.

Clubul de la poalele Meseşului este suspendat până la data Adunări Generale, care a fost amânată din 26 martie. Atunci, suspendarea poate fi anulată în cazul în care zălăuanii îşi vor plăti datoriile sau chiar prelungită această suspendare.

În cazul în care nu îşi plăteşte datoriile, Volei Municipal Zalău riscă excluderea din campionat.

Până la noi decizii, clubul condus de Vasile Coţa are interzis la transferuri, nu se pot înscrie în campionat, dar nici în cupele europene.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1