Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari rămâne cel mai constant jucător de la Sepsi!


Deşi are 33 de ani, fotbalistul originar din Sălaj rămâne un om de bază la Sepsi Sf. Gheorghe, unde este cel mai constant jucător


Zălăuanul este fotbalistul cu cele mai multe partide jucate la Sepsi în acest sezon, astfel că în cele 28 de etape scurse până acum (26 din sezonul regulat şi două din play-out), Gabi Vaşvari a jucat în 26 de partide!

”Pentru mine înseamnă foarte mult. Mă bucur în primul rând că am fost sănătos, că am avut continuitate şi că am avut evoluţii bune. Antrenorii s-au bazat pe mine meci de meci şi nu pot decât să mă declar mulţumit. Am lipsit doar în două jocuri, când am fost suspendat”, a spus Gabriel Vaşvari.


Cu Sepsi în play-out, dar în cursa pentru Cupa României!

Dacă anul trecut, Sepsi a reuşit să ajungă în play-off, în acest sezon, formaţia din Sf. Gheorghe nu a mai prins faza superioară a campionatului.

A terminat sezonul regulat pe locul 9 şi a mers în play-out, acolo unde în primele două runde nu a cunoscut gustul înfrângerii şi a reuşit două remize, scor 1 – 1 cu Poli Iaşi şi Chindia.

”Îmi pare rău că nu am reuşit să prindem şi în acest an play-off-ul. Dacă eram puţin mai atenţi la unele meciuri când am condus şi am avut meciurile în mână puteam să prindem locul 6. Acum, dacă se va relua acest campionat, sper să terminăm pe locul 7 sau 8. Mai jos de această poziţie nu cred că ar reflecta valoarea echipei. Avem un lot bun, cu jucători de calitate”, spune Vaşvari.

Echipa sa poate atinge o altă performanţă importantă, fiind în cursa pentru Cupa României. Sepsi a ajuns în semifinale, acolo unde s-au mai calificat Dinamo, FCSB şi Poli Iaşi.

”Putem să ne gândim la trofeu, fiindcă au mai rămas patru echipe. Dacă vom trece de semifinale, în finală se poate întâmpla orice. Peste orice adversar am da, noi avem şansa noastră. Rămâne însă de văzut dacă semifinalele Cupei României se vor mai juca în dublă manşă aşa cum era stabilit”, a mai spus jucătorul zălăuan.

Gabriel Vaşvari joacă la Sepsi din vara anului 2018 şi a înscris opt goluri pentru echipa din Sfântu Gheorghe, dintre care cinci în acest campionat.

Zălăuanul are 226 de meciuri în prima ligă şi 38 de reuşite.

 


”Este clar că după ce se va relua, vom juca la foc-continuu. Vor fi etape intermediare şi tocmai de aceea avem nevoie de o bună pregătire.Se pot găsi soluţii, chiar să jucăm în iunie şi iulie, de la oră cât mai târzie pentru a evita pe cât posibil căldura. Practic, această perioadă  de pauză o putem considera precum o vacanţă mai lungă. Este o vacanţă ciudată, fiindcă nu poţi să faci mare lucru decât să stai doar acasă, cu familia”.

Gabriel Vaşvari – jucător Sepsi


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL