Connect with us

FOTBAL

Doru Marcel Ţârle: “Eu cred cu tărie că din luna iunie vom putea juca fotbal”


Directorul de la SCM Zalău spune că nu este cazul ca acest campionat să fie îngheţat şi se arată optimist că activitatea sportivă va reveni la viaţă din mijlocul lunii mai, astfel încât meciurile oficiale să se poată juca începând din luna iunie


Pandemia de coronavirus, care a dus România în stare de urgență de mai bine de o lună, a afectat grav și fenomenul sportiv. În unele sporturi, competițiile naționale au fost ”înghețate”. În sportul rege există optimism și Federația caută variante pentru ca campionatele de fotbal să se termine.

SCM Zalău speră că activitatea se va relua cât de repede și echipa să își poată îndeplini obiectivul: evitarea retrogradării.

”Nu cred că este cazul să se îngheţe campionatul. Atunci la fel de bine dezavantajezi o echipă care se află la câteva puncte de primul loc şi doreşte să promoveze. Prima dată să fim cu toţii sănătoşi, apoi sunt convins că ne vom salva şi va fi bine. Pentru fotbalişti e important să stea acasă în această perioadă, iar noi să găsim soluţii să-i plătim, cu ce ajutor primim de la stat şi pe urmă va fi bine. Eu cred cu tărie că din luna iunie vom putea juca. Dacă se merge în continuare cu această disciplină şi oamenii respectă regulile, cred că într-o lună situaţia va fi îmbunătăţită şi că restricţiile se vor relaxa. Semnalele nu sunt atât de drastice în România”, a mai spus oficialul.

SCM Zalău nu s-ar opune unui program încărcat cu etape intermediare, mai ales că are şi un lot numeros, format din 24 de jucători.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean, care săptămâna viitoare  va apărea joi, 23 aprilie.


”Dacă vom putea să-i aducem pe băieţi la stadion din 15 mai şi să-i cantonăm aici, cred că în iunie putem juca. Eu sunt optimist. Oricum se va juca, ne vom adapta, chiar dacă va fi nevoie de disputarea a mai multor etape intermediare”.

Doru Marcel Ţârle – director SCM Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL