Connect with us

Ştiri din Sălaj

Caz de coronavirus în Primăria Hereclean. Angajații au intrat în izolare


O angajată a Primăriei, domiciliată în municipiul Zalău, a fost infectată cu virusul COVID – 19, iar acest lucru a determinat angajații instituției să intre în izolare pentru următoarele 14 zile


Acum ceva timp, Mariana Cuibuș – directorul economic din cadrul Primăriei municipiului Zalău – a fost depistată cu coronavirus. Ca urmare, peste 80 de persoane au fost obligate să intre în izolare. Între timp, a fost confirmat încă un caz, este vorba de Ioan Ghețe (fostul portar al echipei FC Armătura Zalău), care între timp s-a vindecat și a fost externat.

La începutul acestei săptămâni, un alt caz de coronavirus a fost confirmat în cadrul unei alte instituții publice din județul Sălaj. Este vorba de Primăria comunei Hereclean, acolo unde o angajată domiciliată în municipiul Zalău a fost infectată cu virusul COVID – 19.

Femeia a fost la serviciu până vinerea trecută. În cursul zilei de sâmbătă, ea s-a simțit rău, a avut febră și a mers la spital. A fost internată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, iar marți a venit rezultatul care a confirmat suspiciunile.

Ca urmare, angajații Primăriei au intrat în izolare la domiciliu, e vorba de 18 persoane.

Astfel, în această perioadă, în primărie lucrează doar patru persoane, primarul Dobrai Francisc, o funcționară care fusese în concediu, o nou angajată și o persoană de la întreținere, care și-a derulat activitatea în exteriorul sediului.

”Angajata a fost internată sâmbătă. În Primărie au fost luate măsuri, s-au dezinfectat toate spațiile și s-au luat toate măsurile de combatere și prevenire a virusului. Aproape toți angajații au intrat în izolare la domiciliu, exceptând patru persoane, printre care mă aflu și eu. Sunt multe de rezolvat și nu puteam închide totul. Chiar acum, de exemplu, există un deces în localitatea Guruslău și trebuie să facem toate documentele aferente. Oricum, vom avea program redus, de la 7.30-12.00”,  a declarat Dobrai Francisc, primarul comunei Hereclean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj